israil_7_ekimden_itibaren_4_bin_500_uzerinde_filistinliyi_esir_aldi_1703671420_3497

Zulüm 7 Ekim; 4 binden fazla Filistinli tutuklandı

İsrail güçlerinin, 7 Ekim’den bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te gözaltına aldığı Filistinlilerin sayısının gün geçtikçe arttığı bildirildi.

Filistin Esirler Cemiyeti ve Filistin Kurtuluş Örgütüne bağlı Filistin Esir İşleri Heyetinden konuya ilişkin ortak yazılı açıklama yapıldı.

İsrail güçlerinin dün akşam ve bu sabah saatlerinde Tulkerim, Ramallah, Beytullahim ve El Halil’de düzenlediği baskınlarda 12 kişiyi daha gözaltına aldığı belirtildi.

TUTUKLADIKLARI FİLİSTİNLİLERİN SAYISI BİNLERİ AŞTI

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te 7 Ekim’den bu yana gözaltına alınan Filistinlilerin sayısının 4 bin 795’e çıktığı kaydedilen açıklamada, İsrail güçlerinin gözaltına aldığı kişileri ve yakınlarını darp ettiği aktarıldı. Açıklamada, tehditlere maruz kalan kişilerin ayrıca evlerinin de tahrip edilip yıkıldığı ifade edildi.

80 kişiyi infaz edip kamyon kasasında geri getirdi

Dün gelen görüntülerde İsrail, kaçırdığı 80 kadar Filistinliyi öldürdükten sonra ceset torbalarına koyarak bir kamyon kasasında Gazze’ye geri getirmişti. Gazzeliler katledilen 80 masum Filistinli’yi toplu mezarlara defnetti. 

a-agalciler-kaa-a-rda-katletti-kamyon-kasasa-nda-geri-ga-nderdi-05

 

İlginizi Çekebilir

Hamas ateşkes teklifini kabul etti, İsrail’in saldırıları sürüyor!

İşgalin Gazze Şeridi’ne yönelik saldırısının 213’üncü gününde , dün gece Refah’ın doğusundaki bölgelerde 11 eve …

618636 0

Gizli bilgiler ortaya çıktı: Mısır’ın Filistin imtihanındaki hezimeti!

Middle East Eye haber ajansının açığa çıkardığı bilgilere göre, Mısır’ın askeri istihbaratı, İsrail’in güney Gazze’deki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir