Ramazan’da skandal: Çarşaflı hamile kadına jop darbeleri yağdı![Videolu]

Adana’da iftar öncesi yaşanan olayda, iki muhtar arasındaki kavgaya müdahale eden polis, yere yatırdığı çarşaflı bir kadını jop darbeleriyle dövdü.

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler Mah. 1375. sokakta meydana gelen olayda hamile olduğu öğrenilen kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Bahçelievler Mahallesi sakini olan ve darpa maruz kalan kadının ağabeyi kavgalı iki muhtardan biri. Görüntülerde elinde çocuğunun çantası ile görülen çarşaflı  bayan ise çocuğunu okuldan almış evine dönerken abisinin yer aldığı arbedeye şahid oluyor. 

Görgü tanıklarının Mira Haber’e aktardığına göre,  çevik kuvvet polisi, yere yatırdığı kadına acımasızca jop darbeleri vurdu. Olayı kameraya çekmeye çalışan bir kişi de polis müdahalesine maruz kaldı. Telefonuna el konulmak istendi.

https://www.mirahaber.com/skandal-goruntuler-ortaya-cikti-carsafli-kadini-dovmekle-yetinmediler-1400638.html

Ramazan ayında polisin biber gazı ile müdahelesi sosyal medyada büyük tepki topladı. Çarşaflı kadına jop darbeleri vuran polis hakkında soruşturma başlatılması isteniyor.

Yine bu Ramazan ayında geçtiğimiz günlerde, bir çarşaflı kadına İstanbul Fatih’te de saldırı olmuş, kadın yol ortasında dövülmüştü. İslami kimliğinden dolayı hiçbir kadın derneği tarafından sahip çıkılmayan olay da büyük tepkilere neden olmuştu.

Çarşaflı kadına yapılan vahşete sessiz kalmak neden?[Videolu]

Kaynak: Mira Haber 

İlginizi Çekebilir

Alçak Siyonist plan; açlık çeken çocuklara bombalı konserveler!

Soykırımcı işgal ordusu, Gazze’ye katliamın her türlüsüyle saldırmaya devam ediyor. Katiller, açlığa mahkum edilen sivil …

Kudüs’te bıçaklı operasyon düzenleyen Türk imam şehit edildi

İsrail işgali altındaki Kudüs’te bıçaklı operasyon düzenleyn bir kişi, Siyonist İsrail polisini yaraladı. Türk olduğu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir