Images 3

“Köfteci Yusuf” kavurmasından çıkan, mide bulandırdı

Bursa’da Köfteci Yusuf’tan bir vatandaşın aldığı kavurmada beklenmedik bir görüntüyle karşılaşması sosyal medyada infiale yol açtı. Görüntülerde kavurmanın içinde kıl, tüy ve pislikler olduğu net bir şekilde görülüyor.

Vatandaş bu durumu sosyal medyada paylaşarak Köfteci Yusuf’u şiddetle eleştirdi. Paylaşımda, “Uzun zamandır Köfteci Yusuf’tan şikayetler geliyor. Yetkililer sessiz kalıyor. Devlet bu duruma el atmalı. Bu kadar şikayet alan bir işletmenin denetlenmeden ceza almaması mümkün değil” ifadeleri yer aldı.

Sosyal medyada yapılan paylaşımların ardından birçok vatandaş da benzer deneyimlerini paylaştı. Köfteci Yusuf’a yönelik tepkiler çığırından çıktı.

Köfteci Yusuf’tan gelen bir açıklama ise henüz yapılmadı. Yetkililer de konuyla ilgili inceleme başlatıp başlatmadıklarını açıklamadı.

Bursa’da yaşanan bu olay, bir kez daha gıda güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor. Yetkililerden Köfteci Yusuf’a yönelik en kısa sürede kapsamlı bir denetim yapmaları ve gerekli cezaları vermeleri bekleniyor.

Kaynak: Mira Haber 

Öncesi Husiler, İşgalci İsrail’e ait iki gemiyi vurdu
Sonraki Refah sınırında Mısır askerlerinden Firavun zulmü!

Bir Cevap Yazın