Bunu bir Müslüman örgüt yapsa dünya ne derdi? 3 aylık bebeğe kıydılar!

Bebek katili İsrail, henüz 3 aylık olan Omar bebeği, ailesiyle birlikte katletti!

Korkunç görüntünün yaşandığı yer Han Yunus’un kuzeyinde yer alan Hamad kasabası. Terör devleti İsrail, ABD’nin kendisine sağladığı silah ve mühimmatlarla Gazzeli bebekleri öldürüyor.

İşgal terörü tüm Gazze şeridine yayılmış durumda. Soykırımın 124. gününde, Gazze şeridinin merkezindeki Han Yunus’taki evinde 3 aylık Omar bebek, annesi ve iki erkek kardeşiyle birlikte İsrail’in düzenlediği terör saldırısıyla feci şekilde can verdi.

Yıllardır Filistinlilere karşı sayısız savaş suçu işleyen İsrail, 7 Ekim’den sonra Gazze şeridinde tam bir soykırım politikası uyguladı.

Resmi açıklanan ölü sayısının 30 bine dayandığı bölgede sağ kalanlar ise gıda, ilaç temiz su, barınma gibi temel insani ihtiyaçlardan mahrum çok ağır şartlarda, bombardımanlar arasında yaşamaya çalışıyor. 

Askeri ve sivili ile tüm Yahudi işgalciler, Filistinlilere kendi topraklarında zulmederken, İslam ülkeleri sadece İsrail’in saldırılarını kınamakla yetiniyor. 

Kail İSrail olunca dünya sessiz. Oysaki bıçaklı kaillerden daha fazla kan döktü uçaklı katiller… Ne yazıkki bıçak ya da uçak Müslümanın elinde olunca saedece “terör”den bahsediliyor.

Kaynak: Mira Haber 

Bir Cevap Yazın