33f1b1f1 0c8bg36ow9g695qt5f6r217

Çürük CHP zihniyetinin İslam düşmanlığı saklı kalmıyor

“1400 senedir yapıyorsunuz bunu”

CHP Ankara milletvekili Umut Akdoğan’ın, Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idam yıldönümünde sarf ettiği bu korkunç ifade, on yıllarca ‘din düşmanı’ olarak nam salmış CHP’de hiçbir şeyin değişmediğini ortaya koydu. 

Ak Parti karşısında 20 yıldır aldığı mağlubiyetlerle söylem değiştirip başörtüsü yasakları konusunda ‘vaktiyle yanlış yaptık’ diyen, seçim dönemi cami cami gezip, çarşaflı kadınlara parti rozeti takan CHP ne yaparsa yapsın özünde var olan İslam düşmanlığını bastıramıyor.

CHP’li vekilin peygamberimizden bugüne, Müslümanları dünya için gözünü kırpmadan adam öldüren katiller gibi görüp suçladığı o sözler genel kurulda tepki topladı:

Ey zalimler, ister kaymakam olun ister vali, ister hakim olun ister savcı, ister vekil olun ister bakan, boşa çiğniyorsunuz yalan dünyayı. 1400 senedir yapıyorsunuz bunu. Nesimi’nin derisini yüzerken yaptınız bunu. Hallac-ı Mansur’u asarken yaptınız bunu. Kubilay’ın başını keserken yaptınız bunu“..

AK Parti milletvekilleri Akdoğan’ın skandal sözlerine tepki gösterirken, grup başkanvekili Leyla Şahin Usta, “1400 senedir demek bu ülkenin Müslümanlarına çok ciddi iftira ve hakaret etmek demektir” diye karşı çıkarak Akdoğan’ın özür dilemesini istedi. 

Geçtiğimiz günlerde de CHP’li İzmir Karşıyaka Belediyesi’nin kadın nikah memuru, nikah töreninde dua edilmesin tahammül edememiş, ‘burası resmi kurum, duanızı evinizde yapın’ diyerek vatandaşın kendi nikahında dua etmesini engellemişti. 

Kaynak Mira Haber 

Öncesi Refah’ta aralıksız bombardıman, yine çocuklar hedefte!
Sonraki Taliban’ın uyuşturucu ile savaşına IŞİD saldırısı

Bir Cevap Yazın