rumeysa kadak tan lgbtqi aciklamasi bakin ne diyor sayin vekiliniz 01
rumeysa kadak tan lgbtqi aciklamasi bakin ne diyor sayin vekiliniz 01

Rumeysa Kadak’tan LGBTQI açıklaması… Bakın ne diyor sayın vekiliniz…

“Türkiye’de kimsenin yaşam tarzına veya kişisel tercihlerine asla müdahale etmedik ki zaten bu hak da Anayasamız ile güvence altına alınmıştır.”

Millet adına karar vermek için seçilen bu ablamız öncelikle bilmelidir ki başındaki örtüden utansın. Allah’tan utansın. (Onu vekil seçen de utansın tabi… Bunun günahı sadece kendisine ait değil onu oraya getiren söz sahibi edenler de müşterek. Çünkü sizin vekiliniz siz kendi yerinize onu söz sahibi ettiniz. Oy kullanmadı diye üstümüze gelenlere ufak bir açıklama bu da burada. Çünkü böyle bir mecliste beni temsil etmiyor bu insanlar.)

Öncelikle LGBT Toplumların dinini ahlakını bozmak için şeytani bir projedir. Yüce Allah’ın yedi kat semadan lanet ettiğin dair ayet indirdiği bir meseledir.

Bu arkadaş demiş ki:
“Türkiye’de kimsenin yaşam tarzına veya kişisel tercihlerine asla müdahale etmedik”

Ve yine bilinmelidir ki LGBTQ bir yaşam tarzı değildir. Örgütlü bir dinsizleştirme, nüfus azaltma ve sapkınlık projesidir. Buna onay vermek Allah’ı karşımıza almak anlamına fesattır. Toplumu da ifsad eden necis bir fesattır…

Kişisel tercih olduğu için mi, örgütlü propaganda yapılmakta ve gençlerimiz bu sapkın tuzağa çekilmektedir? Bir sürü özel TV kanalında niçin böyle kişisel bir şeyin dayatması ve propagandası yapılsın? Bunun akılla mantıkla izah edilir bir yanı var mı?

Rümeysa hanımın kişisel tercih diyerek masumlaştırmaya çalıştığınız mesele, en az terör faaliyetleri kadar tehlikedir. Madem kişisel tercihtir o halde Batı’dan bu kuruluşlara neden ciddi fonlar aktarılıyor?  Milyarlarca dolarlık reklâm bütçeleri ödenerek, gençlerimiz neden bu sapkınlığa çekilmeye çalışılıyor? Otobüs duraklarında boy boy reklamları çeşitli satın alınmış firmalarca tekrar ediliyor. Sanarsınız ki bu firmalar bunlara satış yapıp bunlardan kalkınıyor. Ama işin iç yüzü aslında apaçık ortada. Hepsi dinlerinde başka din ve toplumları milletleri bozmak ibadet olan bir dinin mensubu bunlar… Siyonist emperyalizm ekonomik alanda da devam ediyor…

Son olarak Rumeysa hanım LGBT haklarını Anayasa ile güvence altına aldığınızı söylemişsiniz. Böyle bir kararı alırken kime sordunuz? Oy attığınız insanlar size bunun için mi yetki verdi? Allah’tan utanmanız yok kuldan olsun bari… Firmalar destek veriyor fonları belli peki sizi böyle konuşmaya iten fon mu yoksa algı operasyonu diye diye hep lehinize yonttuğunuz LGBT ‘nin kabul gösterilme algısına mı yenik düştünüz?

Onlara destek ve sahip çıkan peygamber karısı bile olsa yüce Allah onlarla aynı kefeye koydu da helak etti… Sizin sonunuz da dikkat edin böyle olmasın….
(Lut ‘un ) Karısı geride kalanlardan (homoseksüellere destek verenlerden) idi. / Ve üzerlerine dehşetli bir yağmur (taş) yağdırdık. İşte gör günahkârların sonunun ne olduğunu!” (A”râf:7/80-84)

Yazar: Vail Kara / Mira Haber

İlginizi Çekebilir

Katliamın 204. gününde yine kundaklar kefen oldu!

İsrail’in Filistinliler üzerinde yürüttüğü soykırım savaşının 204. gününde yine kundaktaki bebekleri hedef aldı! Dünyanın şeytanlaşmış …

Gazze eyleminde gözaltına alınan genç, ters kelepçeyle namaz kıldı

ABD’de California Üniversitesi’nde Gazze’ye destek eylemi sırasında gözaltına alınan bir Müslüman genç, ters kelepçeli halde …