Iyad Kunebi’den şehvet düşkünlerine ince nasihat

İslam davetcisi Dr. Iyad Kunebi twitter hesabından Müslüman gençlere nasihatte bulundu.

Toplumsal bozulma ve dezenformasyonun arttığına dikkat çeken davetçi, 20 yıl önce Amerika’nın Afganistan’ı yok etmek için şeytanın yolu olan şehvet tuzağı ile nasıl vurduğuna dikkat çekti.

Doktor Iyad Kunebi’nin yukarıda yayımladığımız ellerindeki çıplak kadın resimlerine bakan Afgan gençlerin fotoğrafı eşliğinde verdiği mesajı şu şekilde:

“Bu, 20 yıl önce Afganistan’da Taliban İslam Emirliği’nin düşmesiyle Amerikan gazeteleri tarafından yayınlanan ilk fotoğraftı. Ben o zaman Amerika’daydım ve bu resimleri kesip, ders yapmak için sakladım.
Afgan gençler arasında kadınların uygunsuz, müstehcen fotoğrafları yayıldı. Amerika da bunu bir zafer işareti olarak gördü.
Ey şehvetle ümmetinin şanını ihya etmekten alıkoyulanlar! Senden istedikleri şey işte budur, düşün ve ibret al!”

-Dr. İyad Kuneybi

Doktor Iyad Kunebi’nin nasihatleri kulaklara küpe niteliğinde…

Daha önce Amerika’nın Hiroşima’dan sonra hızlıca kalkınmaya başlayan Japonya için Japon kızlarına astronomik rakamlar ödeyerek Miki filmler çektirdiği biliniyor. Toplumların kültür ve ahlaklarını bozarak yozlastırmayı hedefleyen Amerikan kültür emperyalizmi kendi doğrularını ve yaşantı biçimini toplumlar arasında bu şekilde empoze ediyor.

Son zamanlarda Müslüman gençlerin sosyal medya üzerinde yaygınlaşan ahlâkî yozlaşmaları, Amerikan kültür ve emperyalizminin bir parçası olarak gerçekliğini koruyor. İslam’dan uzak ahlâkî değerlerini kaybetmiş gençlik ise hegemonya ve ezikliği kabul eden omurgasız bir nesile dönüşüyor.

Maalesef günümüzün çözüm bekleyen, boşlanan vakıaları arasında Müslüman gençlerin deizme yaklaşıp ahlâkî buhrana girmeleri en başta geliyor….

Kaynak:Mira Haber

 

İlginizi Çekebilir

Erdoğan ne demişti? Bakanlık LGBT lobisinin eline düşmüş!

Bu yıl 43.’sü gerçekleşen ve sapkın LGBT propagandasını konu edinen filmlerle dolu İstanbul Film Festivali’ne, …

Yahudi dondurmasına toplatılma şoku!

Boykot listesindeki Magnum dondurmaları metal içerebileceği endişesiyle acilen toplatılıyor. Siyonist İsrail destekçisi  Unilever, İngiltere ve …