siyonist-israil-in-olen-asker-sayisi-aciklandi-01

İşte İsrail’in manipülasyon taktikleri, yıllardır hep aynı!

Terörist İsrail’in tüm vahşetine rağmen hep haklı ve mağdur gözükmek için uyguladığı manipülasyon taktikleri, 2004 yılında bir dergide yayınlanmıştı, on yıllar geçmesine rağmen değişen hiçbir şey yok, senaryo hep aynı 

Gözünü kan bürümüş, katletmeye doymayan, vicdan ve ahlak yoksunu bir milletle karşı karşıyayız. Yahudiler, dünyanın gözü önünde işgal ve terörle kurdukları İsrail devleti eliyle tam olarak Müslüman kıyımı yapıyor. 

<p>Associated Press de saldırının haberini önce, "Hamas yönetimindeki Sağlık Bakanlığı, hastaneye yönelik İsrail hava saldırısının yüzlerce kişiyi öldürdüğünü söyledi." başlığıyla abonelerine duyurdu, daha sonra bu başlığı güncelledi.</p> <p> </p> <p>Güncellemede, "İsrail, Gazze'deki hastane patlamasıyla ilgisi olduğunu yalanladı, patlamanın nedeninin Filistin roketi olduğunu açıkladı." başlığı kullanıldı.</p>

Önceki gece akşam saatlerinde Gazze’nin merkezindeki hastanenin vurulması ile her gün parçalanan çocuk cesetleri, kana bulanmış birkaç aylık bebekler, poşetlere evladının parçalarını dolduran babalar görüyoruz ekranımızda. 

savasin-da-namusu-olur-gazze-de-hastane-vuruldu-500-olu-01

Aklın, mantığın, vicdanın donakaldığı, dünyayı ayağa kaldıran bu hastane katliamında, en ufak bir pişmanlık duymayan, yalandan bir özür bile dilemeyen teröristler, kimsenin inanmadığı yalanlarla haklı çıkma çabasına girdiler. 

İsrailli yetkililer, önce hastane saldırısı hakkında ellerinde veri olmadığını, inceleyeceklerini söylediler. Birkaç saat sonra, hastaneyi Hamas’ın vurduğunu söyleyip delil olarak videolar, ses kayıtları icat ettiler. 

Sonra hastaneyi değil, garajını vurduk dediler. Sonra da Hamas orada saklanıyordu dediler. Derken Hamas sivilleri kalkan olarak kullanıyor, ölümlerden Hamas sorumlu açıklamaları geldi. Dünyanın gözü önünde, alay eder gibi açıklamalar yapıp duruyorlar. 

Bu saçmalık, 2004 yılında bir dergide “İsrail’in manipülasyonları” başlığıyla verilen bir haberi hatırlattı. Söylemler ve iğrenç haklı çıkma çabaları hep aynı. İşte o aşağılık taktikler:

1.adımda: Saldırıyla ilgili henüz elimizde rapor veya bilgi yok, araştıracağız. 

2.adımda: Evet ölüler var, ama sebebi Filistin tarafından atılan roketler. 

3. adım: Evet öldürdük ama orada ölenler sivil değil, terörirstti.

4. adım: Tamam öldürdüklerimiz sivildi ama teröristler onları canlı kalkan olarak kullanılıyordu.

5. adım: Pekala orada Hamas teröristleri yoktu ve sivilleri yanlışlıkla vurduk ama onlar sivilleri bilerek vuruyorlar.

6. adım: Biz onlardan daha fazla sivil öldürmüş olsak bile diğer ülkelerdeki duruma hiç baktınız mı?

7. adım: Neden hala İsrail’den bahsediyorsun? Yoksa anti semitist misin?

Kaynak: Mira Haber


Mira Haber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.