yasin 105 roketi ateslediler kassamdan isgalci askerlere yeni saldiri 17491483877359

7 Ekim’den sonra en büyük pusu: İsrail Ordusu çöküşte

Kassam Tugayları, Gazze’nin Zeytun Mahallesi’nde işgalci İsrail ordusuna ağır bir darbe indirdi.

Çok sayıda mücahidin katıldığı pusuda, güçlendirilmiş mevziler hedef alınarak Siyonist birlikler yoğun ateş altına alındı. İşgalcilerin bölgeden tahliyesi için gönderilen 6 helikopter de saldırının hedefi oldu ve yoğun ateşle çıkışları engellendi.

İlk bilgilere göre en az 4 askerin kaybolduğu, bu askerlerin büyük ihtimalle esir düştüğü bildirildi.

Bu operasyon, Kassam’ın işgal ordusuna karşı yürüttüğü direnişte sadece askeri değil, moral üstünlüğü de elinde tuttuğunu bir kez daha gösterdi. İşgalciler ne kadar güçlendirilmeye çalışırsa çalışsın, Gazze’nin sokaklarında Kassam’ın iradesiyle yüzleşmekten kurtulamıyor.

photo 2025 08 30 11 25 44

“İşgalcinin kaderi belli: Toprak ya mezar olacak ya da zincir!”

Ayrıca Kassam Tugayları, saldırının ardından yayınladığı görselde, “Unutanlara hatırlatıyoruz: Ölüm ya da esaret!” mesajını paylaştı.

Kaynak: Mira Haber

Bir Cevap Yazın