beyaz saray dan tiktok aciklamasi tehdit olusturuyor 01
beyaz saray dan tiktok aciklamasi tehdit olusturuyor 01

TikTok videosu çekmek isteyen Suriyeli genç, canından oldu

Mardin’de sosyal medya uygulaması TikTok için video çekmek isterken atladığı su kanalının zeminine başını çarpan 20 yaşındaki Suriye uyruklu Lueyna El Hüseyni, hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde Mardin’in Derik ilçesine bağlı Kırsal Dumluca Mahallesi’nde meydana gelen olayda, sosyal medya uygulaması TikTok videosu çekmek için bölgeden geçen su kanalına atlayan Suriye uyruklu Lueyna El Hüseyni, başını kanalın tabanına çarparak bir süre suda hareketsiz ilerledi.

Kız kardeşi öldüğü anları kaydetti

Bu sırada ismi öğrenilemeyen 8 yaşındaki kız kardeşi de o anları cep telefonundaki TikTok uygulamasıyla görüntüledi. Ağabeyinin suda hareketsiz şekilde ilerlediğini fark eden kardeşi, çevredekilere haber verdi.

Hayatını kaybetti

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, sudan çıkarılan Hüseyni’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Hüseyni’nin cansız bedeni, otopsi için Derik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

İsrail askeri olan Fransızlar soruşturulmayacak!

Fransa, savaş suçları işleyen, bebek katili İsrail ordusuna katılan vatandaşlarını soruşturmayacak Fransa dışişleri bakanı Christopher …

Rusya ile Almanya arasında savaş rüzgarları

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Almanya’nın Rusya ile savaşa hazırlandığını ileri sürdü. Medvedev, …