267423

Kur’an eğitmeni müslüman kadınlara ters kelepçe!

Konya merkezli bir çok ilde  Kur’an eğitimi veren peçeli müslüman kadınlar ters kelepçe ile gözaltına alındı.

Kuran’ı Kerim öğrenmek ve öğretmek kime karşı nasıl bir tehdit teşkil etmektedir? Kur’an dersi vermek ve almak terör suçu mu sayılmaya başlanıldı?

resized_7ae31-069b2b9dkuran

Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı bölücülük faaliyetleri gerçekleştirmeye çalışan PKK mensupları dahi ters kelepçe ile muamele görmezken, müslüman kadınların bu muameleye maruz kalmaları, müslüman halktan büyük tepkiler meydana getirdi.

İslam’ı öğrenmeye ve öğretmeye çalışan kadınlar nasıl bir tehtid olarak görerek ters kelepçe takıp gözaltına alındı? Sadece Kur’an eğitimi veren müslüman kadınların terörist muamelesi ile gözaltına alınması İslam’ı öğrenmenin ve öğretmenin suç unsuru olarak görüldüğünü ortaya koyuyor.

İslam’ın son kalesi ve koruyucusu olarak nitelendiren Türkiye Cumhuriyeti’nde gerçekleştiren Kur’an operasyonu akıllara durgunluk verdi. Zulüm, müslümanların olduğu her coğrafyada olmaya devam ediyor. 

Siyonist İsrail’in müslümanlara karşı Gazze’de başlattığı zulmün altında İslam düşmanlığı yatarken, Türkiye Cumhuriyeti’nde böyle bir zulmün gerçekleşmesi müslüman halkın büyük tepkisini topladı.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran tepkiler meydana geldi. Kuran’ı Kerim öğrenmek ve öğretmek nasıl bir suç teşkil etmekte, Türkiye Cumhuriyeti’nde Kur’an öğrenmek terör suçumu başlıklı bir çok paylaşım yapılmaya devam ediliyor.

 

KaynakMiraHaber 


Mira Haber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Bir Cevap Yazın