kagithane de yol ortasina devrilen kamyon trafigin kapanmasina neden oldu 01
kagithane de yol ortasina devrilen kamyon trafigin kapanmasina neden oldu 01

Kağıthane’de yol ortasına devrilen kamyon trafiğin kapanmasına neden oldu

İstanbul’un Kağıthane ilçesi Sadabat Viyadüğü’nde kaldırım taşı yüklü kamyon devrildi. Devrilen kamyon ve yola dökülen taşlar nedeniyle Okmeydanı yönü bir süre trafiğe kapatıldı. Bölgede uzun araç kuyrukları oluştu.

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde saat 11.30 sıralarındaTEM bağlantı yolu Okmeydanı istikametinde ilerleyen kamyon, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu Sadabat Viyadüğü üzerinde devrildi.

Devrilen kamyon kasasındaki kaldırım taşları da yola döküldü.Kazayı gören diğer sürücüler, kamyon sürücüsünü araç içinden çıkardı.İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kamyon sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.Kaza nedeniyle Okmeydanı yönü trafiğe kapatıldı. Bölgede uzun araç kuyrukları oluştu.Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla yola dökülen taşlar toplandı.Kazaya karışan araçların da kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

İlginizi Çekebilir

“Ya Rab, Kahhar isminle Netenyahu ve Siyonistleri kahru perişan et!”

Erdoğan: Ne yaparsanız yapın kalbime de kavlime de zincir vuramazsınız! Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’da Parlamenterler Arası …

İsrail’e karşı en yüksek ses kampüsten yükseliyor!

İsrail’in ABD destekli yürüttüğü soykırım savaşı, üniversite gençliğinin öfkesini taşırdı. Aylardır devam eden protestolar bir …