IŞİD Rusya’ya meydan okudu!

IŞİD, Moskova saldırısını gerçekleştiren militanlara yapılan işkence görüntülerinin ardından çeşitli dillerde bir tehdit mesajı yayınladı. Mesaj Rusça, İngilizce, Özbekçe, Tacikçe, Türkçe, Peştuca ve Farsça olarak paylaşıldı.

Tüm vahşi Ruslara! IŞİD mahkumlarına işkence etmeyi bırakın. Dikkat edin! Esir kardeşlerimiz için sizden intikam alma fırsatımız olmadığını düşünmeyin. Cuma günkü saldırıda size şunu kanıtladık. Allah’ın izniyle IŞİD’in mücahitleri, yaptığınız her türlü vahşetin cezasını size kesebilir” ifadesi kullanıldı.

Mesajın devamında: “Yakalananlara sizin adınıza işkence yapılması ve videolarının yayınlanması, binlerce kardeşine olan kana susamışlığınızı artırıyor. Bu sefer kafanıza öyle bir vuralım ki, Allah’ın izniyle gelecek nesiller sizi hatırlasın ve bu geçmiş acılar ve yaralar unutulsun” denildi.

Mesajda ayrıca Rusya ve diğer “kafir” ülkelere yönelik yeni saldırılarla tehdit edildi. IŞİD, “Müslümanlara zulmedenlerin bedelini ödeyeceğini” ve “cihadın sona ermeyeceğini” vurguladı.

Uzmanlar IŞİD’in kanlı eylemlerini artıracağını ve Afganistan’ı üst olarak kullanmaya başladıklarına dikkat çekiyor. 

Kaynak: Mira Haber 

İlginizi Çekebilir

‘Mavi Marmara 2’ filosunun Gazze’ye çıkışı ertelendi

Filistinlilere yardım götürmek üzere Cuma günü Gazze Şeridi’ne doğru yola çıkacak olan gemi filosu, idari …

Hz. Muhammed’e hakarete sessiz kalan İran yönetimi skandalı!

İran’da Hz. Muhammed’e hakaret etmek oldukça büyük bir suç ve beş yıla kadar hapis cezası …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir