Ebu Hamza En Buyuk Seytan Abd Ye Kullugu Birakin

Ebu Hamza: En büyük şeytan ABD’ye kulluğu bırakın!

Gazze’de işgalci düşmana karşı toprağını ve namusunu savunmak için direnen Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza yeni bir açıklama yaptı

 Ebu Hamza, konuşmasına İslam ümmetine çağrı yaparak başladı:

“Başta ordular, uçaklar ve top sahibi olanlar olmak üzere, İslam ümmeti adına yürüttüğümüz bu savaştan geri durmanın hiç kimse için mazereti yoktur. Yemen, Lübnan ve Irak’taki direniş grupları gibi silahlarınızı seferber etmenin zamanı gelmedi mi?

En büyük şeytan Amerika’ya kulluktan vazgeçmenin ve aşağılanma elbisesini bir kenara atıp şerefli olanın izinden gitmenin zamanı gelmedi mi? Tüm Müslümanlara söylüyoruz: Namaz ve oruçla Allah’a yöneldiğiniz gibi, silah ve cihadla Filistin’e yönelin diyoruz.

Ne kadar sürerse sürsün mücadeleye devam edeceğiz. Ramazan ayı işgalciler için endişe ve kaygı dolu olacak. Ramazan’ın ilk günlerinden itibaren halkımızı seferberliğe davet ediyoruz. Tüm kontrol noktalarına saldırın, düşmanla yüzleşin ve saldırıları yoğunlaştırın.

Birlik olmuş bir milletin bütünüyle imkansızı başaracağına, Ramazan’ı tarihi günlere dönüştürerek utançları temizleyeceğine ve düşman varlığının ve küresel kibrin varlığını tehdit edeceğine inancımız tamdır.”

Öncesi ABD’den ‘göstermelik yardım operasyonu’; 38 bin öğün!
Sonraki Han Yunus işgalci teröristlere mezar oldu!

Bir Cevap Yazın