terorist-abd-yi-korku-sardi

ABD’li Dore, “Amerika dünyanın teröristidir.”[Videolu]

Nerede bir ateş yanıyorsa, nerede bir savaş varsa, nerede bir işgal varsa hepsinin başrolünde Amerika var. Bazen bizzat savaşın içinde bulunarak, bazen ise dolaylı yollarla maşa kullanarak veya finanse ederek mutlaka savaş bölgelerinde varlığını gösteriyor.

Müslüman coğrafyalarını yıllardır kan gölüne çeviren Amerika, yer altı ve yer üstü zenginliği olan her ülkeyi karıştırmayı kendisi için en büyük ideoloji olarak kabul etmiş durumda.

Amerikalı bir siyaset yorumcusunun katıldığı programda yaptığı açıklamalar, Amerika hakkındaki gerçekleri göz önüne getirdi.

Amerikalı siyaset yorumcusu Jimmy Dore, Amerika’nın son 20 yıldır Ortadoğu’yu ateşe verdiğini, aslında doğal kaynağı olan bütün ülkeleri nasıl karıştırdıklarını anlattı.

Dore’nin açıklamalarından bazı kesitler şu şekilde;

“ABD, Dünyanın teröristidir. Son 20 yılda Ortadoğu’yu ateşe verdik, Ukrayna’yı karıştırdık, Rusya’ya karşı vekalet savaş veriyoruz. Şimdi ise Çini kışkırtmaya çalışıyoruz.” Dedi ve söylemlerine

“Eğer bir yerde ABD askeri varsa, muhtemelen oranın doğal kaynaklarını çalmak içindir. Suriye’nin üçte birini ABD işgal etti ama sadece petrol olan bölgesini işgal ettik” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:MiraHaber 

Öncesi Son dakika! Türk askerine terör saldırısı
Sonraki Siyonist katillerin yaptıklarına inanamayacaksınız!

Bir Cevap Yazın