silahlanan-yahudiler-nablus-ta-filistinlileri-olduruyor-01

Silahlandırılan Yahudiler Nablus’ta Filistinlileri öldürüyor!

Silahlandırılan Yahudi işgalciler, bu sabah (28 Ekim Cumartesi) Nablus’un güneyindeki Es-Saviye beldesinde Bilal Muhammed Salih adlı Filistinliyi üzerine ateş açarak şehit etti. 

Filistin Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili yayınladığı bildiride, 40 yaşındaki Bilal Muhammed Salih’in Es-Saviye beldesinde bir işgalcinin açtığı ateşle göğsünden ağır bir şekilde yaralandığını ve ardından şehit düştüğünü duyurdu.

Salih’in şehadetiyle birlikte 7 Ekim’den bu yana Batı Şeria’da işgal güçleri ve Yahudi yerleşimciler tarafından şehit edilen Filistinli sayısı 111’e ve yaralı sayısı da 1950’ye yükseldi.

Yahudi işgalciler bugün ayrıca Nablus’un güneyindeki Kasra beldesinde Filistinli çiftçilere saldırdı ve zeytin ağaçlarını söktü.

Yahudi yerleşimi karşıtı aktivist Fuad Hasan, Esh Kodesh Yahudi Yerleşkesi sakini bir grup işgalcinin beldenin güney kesiminde zeytin hasadı yapan çiftçilere saldırdığını, işgal ordusu himayesinde hareket eden yerleşimcilerin (!) bir Filistinliyi taşlarla ve sopalarla darp ettiklerini, yaralı Filistinlinin beldedeki sağlık merkezine nakledildiğini söyledi.

Yahudilerin, gelişmiş 10 zeytin ağacını söktüklerini bildiren Hasan, belde sakinlerinin karşı koyması üzerine çatışmaların yaşandığını, işgal güçlerinin Filistinlilerin üzerine ateş açtığını ve göz yaşartıcı bomba attığını ifade etti.

Bilindiği gibi Filistinlileri öldüren Yahudiler, hiçbir şekilde kimseye hesap vermiyor, herhangi bir cezaya maruz kalmıyor. İsrail terör devletinin, sivil Yahudileri silahlandırma politikası neticesinde çok sayıda Yahudi işgalci silahlanıyor.