aantaj-tuzaaa-ile-mossad-a-a-ala-aa-yordu-01

Cinsel şantaj tuzağı ile MOSSAD’a çalışıyordu!

Jeffrey Epstein’in, ABD’de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ağı oluşturmakla suçlandı. 10 Ağustos 2019’da kaldığı tek kişilik hücrede kendisini asarak 66 yaşında yaşamına son verdi.

Cinsel istismar davasının kilit ismi Jeffrey Epstein’in kız arkadaşı Ghislaine Maxwell de çocuk istismarı ve cinsel istismar suçlamalarıyla yargı önüne çıkmış, federal mahkeme tarafından “reşit olmayan genç kızların cinsel istismarına aracılık yapmaktan” 20 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

aantaj-tuzaaa-ile-mossad-a-a-ala-aa-yordu-02

Açıklanan isimler şaşırttı

Epstein’in davasında çarpıcı gelişmeler yaşandı. Günler sonra kamuoyuna açıklanan tutanaklarda Epstein ile bağlantılı olduğu belirtilen isimler arasında ABD’nin eski başkanlarından Bill Clinton ve İngiltere Kralı 3. Charles’ın kardeşi Prens Andrew de yer aldı.

Dava dosyasında ayrıca eski ABD Başkanı Donald Trump’ın yanı sıra Naomi Campbell, Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio, Bruce Willis, Cameron Diaz, Kevin Spacey ve Michael Jackson’ın da isimleri geçiyor.

Clinton’ın kodadı: Doe 36

ABC News’e göre, mahkeme tutanaklarında Clinton’ın ismi “Doe 36” olarak 50’den fazla sayfada geçiyor. Epstein’in pilotlarından biri tarafından tutulan uçuş kayıtlarında ise Clinton’ın 2001’de görevden ayrıldıktan sonraki yıllarda Paris, Bangkok ve Brunei gezileri de dahil Epstein’in uçağıyla seyahat ettiği görülüyor.

Ayrıca, ünlü tasarımcı Vera Wang, Epstein’in 2008’den sonraki programlarında listelenen kişilerden biriydi. Epstein’in kurbanlarından bazıları, milyarderin kendilerini “Wang’ın moda kariyerlerinde onlara yardımcı olacağına inandırdığını” iddia etti.

Tanınmış isimler ile liste uzayıp gidiyor

Haber kaynakları, 80’li ve 90’lı yılların ünlü modeli Naomi Campbell’in adının Epstein’in 2008’den sonraki programlarında yer aldığını ileri sürdü. Epstein mağdurlarından biri, pedofil milyarderle birlikte Paris’teki Campbell etkinliğine gittiğini söyledi.

Eski Norveç Başbakanı Thorbjørn Jagland ise, mağdurlarla iletişime geçmiş olmakla suçlanıyor. ABD başkan adayı Robert Kennedy Jr, Epstein’in uçağıyla iki kez uçtuğunu dile getirdi.

Google’ın kurucu ortağı Sergey Brin de listede yer alan isimlerden. Bir mahkeme dosyasına göre Epstein, 2004’ten 2007’ye kadar Brin’le çeşitli vakıfların kuruluşuna dair iş birlikleri gerçekleştirdi.

Diğer mahkeme belgeleri, Epstein’in Obama döneminde Dışişleri Bakan Yardımcısı olan, şimdiki CIA Direktörü William Burns ile üç planlı toplantı yaptığını belgeliyor.

Belgelere göre Eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, 2013’ten 2017’ye kadar Epstein’i New York’taki evinde çok kez ziyaret etmiş.

Mossad adına çalışıyordu!

(reissued 10 August 2019). US media reported that Epstein was found dead in his prison cell on 10 August 2019 morning in the MCC Manhattan while awaiting trial on sex trafficking charges. An official confirmation by authorities of his death is pending.

Bill Clinton ve Obama gibi çok sayıda önemli senatörü ve işadamları dahil binlerce önemli şahsiyeti pedofili tuzağına düşürdüğü ve Mossad adına çalıştığı iddia edilen Yahudi asıllı Jeffrey Epstein’in yine Yahudi asıllı avukatı Alan Dershowitz yaptığı açıklamalar ile sosyal medyada gündem oldu.

Harvard Üniversitesi’nde Hukuk profesörü olan Dershowitz’in öğrencilere yaptığı konuşması şöyle;

“Yahudiler güç sahibi ve güçlüdür, zengindir…Medyayı biz kontrol ediyoruz, Amerika bizim kontrolümüzde. Bundan da gurur duyuyoruz ama bazen özür dilercesine gücümüzü reddediyoruz. Yapmayın bunu asla yapmayın.. Biz kitleleri yönlendirmeyi kazanmak zorundayız, biz sesimizi duyurmak zorundayız.. Tevrat bize böyle olmamızı emrediyor.. Bu gücü kullanarak ancak başarıya ulaşabiliriz.. Gücünüzü kullandığınız için asla ama asla özür dilemeyin..” 

Dershowitz, ateşli bir Siyonist ve İsrail destekçisi olduğu biliniyor.

Siyonist Yahudiler’in ABD’nin siyasi ve ekonomik alanda ileri gelen isimlerini şantajla yıllar boyu esir aldığı iddiası her geçen gün kesinlik kazanıyor.

İsrail’in Gazze’de uyguladığı korkunç soykırıma tüm ABD yöneticilerinin kayıtsız şartsız destek vermesinin gerçek nedeni şantaj oyunundan ibarettir.

Şantaj görüntüleri Esptein aracılığı ile Siyonist örgütün elinde bulunmaktadır. Kızarkadaşı Ghislaine Maxwell, Amerikan CBS tv’de yayınlanan “60 dakika” haber programının editörüne görüntülerin varlığını doğrulamıştır.

Maxwell , Yahudi asıllı medya devi Robert Maxwell’in kızıdır. 

Kaynak: Mira Haber

Öncesi Katil İsrail’den soykırım saldırısı!
Sonraki “Ölü taklidi yaparak hayatta kaldım”

Bir Cevap Yazın