sahabe mirasi cami el kebir in son hali icler acisi videolu 01
sahabe mirasi cami el kebir in son hali icler acisi videolu 01

Rejim sahabe mirası Mescid el-Kebir’i bu hale getirdi [VİDEOLU]

Suriye’de kasaba, belde ve köyleri yakıp yıkarak teslim alan Rusya destekli Esed rejimi, zalimce ve adaletsiz bir anlayışa sahip olduğunu bir kere daha gözler önüne serdi.

Yüzbinlerce insanın ölümüne, milyonlarcasının yerinden edilmesine neden olan Esed rejimi ve destekçileri, sivil kayıpların yanı sıra Müslümanların ibadethanelerini de hedef alıyor.

Medya Aktivisti Muhammed Osman içler acısı bir video yayınladı. Geçtiğimiz aylarda Esed’e bağlı şebbihalar ve Ruslar Kefer Nebil beldesini ele geçirmişlerdi. İşgal ettikten sonra Kafernebil’deki en büyük cami olan Mescid el Kebir’in son hali Rejim ve destekçilerinin İslam’a olan düşmanlıklarının ne derece olduğunu ortaya koyuyor.

BABASI DA AYNIYDI 

Beşşar Esed’in babası ve Suriye’nin bugünki rejiminin mimarı Hafız Esed’in geçmişi de oğlu gibi kanlıydı. Uluslararası insan hakları teşkilatlarının raporlarında, Esed döneminde Suriye Müslümanlarının büyük baskı ve zulüm gördükleri, Müslüman kadınlara tecavüz edildiği, erkeklerin inanılmaz işkence yöntemlerine maruz bırakıldıkları anlatılmıştı. Hafız Esed yönetimi, bunun yanı sıra evlere baskınlar, camilere saldırılar, hakaretler, hiç bitmeyen tacizlerle Müslüman halkı yıldırmayı hedeflemişti. 

Mescid el Kebir’in son durumu böyle görüntülendi:

Kaynak: Mira Haber

İlginizi Çekebilir

Teröristbaşının eşinden Öcalan hakkında akla ziyan sözler!

PYD terör örgütü elebaşı Salih Müslimin eşi Ayşe Efendi, PKK terör örgütünün kurucusu Abdullah Öcalan’ı …

Aljazeera 1712418569

İşgalci rejim El Cezire’nin Kudüs ofisine baskın düzenledi!

Kısa bir süre önce İsrail İletişim Bakanı Shlomo Karei, bakanlık müfettişlerinin polis desteğiyle El Cezire’nin …