prof dr ahmet akin turkiye de binlerce genc cinsiyet degistirme sirasi bekliyor 01
prof dr ahmet akin turkiye de binlerce genc cinsiyet degistirme sirasi bekliyor 01

Prof. Dr. Ahmet Akın: Türkiye’de binlerce genç cinsiyet değiştirme sırası bekliyor

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın, yaşları 12 ile 19 arasındaki binlerce çocuğun cinsiyet değiştirmek için sıra beklediğini söyledi.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın, 2 gün önce katıldığı “Aileni ve Neslini Koru” programında binlerce kişinin cinsiyet değiştirmek için beklediğini iddia etti. Akın, “Cerrahpaşa’da 4 bin kız erkek olmak için bekliyor. Zeynep Kamil’de de 2 bin 700 erkek kız olmak için bekliyor” dedi. 

Akın, cinsiyet değiştirmek için gelenlerin müzik, moda, sinema ve dizilerden etkilendiğini savunarak “Yaşları kaç biliyor musunuz? 12 ile 19 yaş arasında. Ve ben şuna eminim yüzde 99’unda hiçbir sorun yok. Yönlendirilmiş, özendirilmiş. Ve şunu diyor çocuklar ‘cool gösteriyor’. İsimleri Ayşe, Zümra, Meryem, Asiye isimler böyle…” diye konuştu.

Akın, ”Binlerce çocukta ateizm, deizm ve agnostizm ile manen ölüm, eşcinsellik ile toplumsal ölüm ve intihar ile madden ölüm görülüyor. 3’ü de bir çocukta görülür mü? 2030’a kadar bu devam edecek. Çünkü biz yokuz” ifadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

Çocuklar katil İsrail’in zulmünden kurtulamıyor!

Katil İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4’ü çocuk 7 …

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …