pakistan basbakani serif turkiye ile iliskileri benzersiz olarak nitelendirdi 1657237349 3125
pakistan basbakani serif turkiye ile iliskileri benzersiz olarak nitelendirdi 1657237349 3125

Pakistan Başbakanı Şerif’ten Türkiye mesajı

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Türkiye ile ülkesinin kardeşlik bağlarını karşılıklı güven, anlayış ve birbirlerinin milli davalarına destek açısından benzersiz olarak nitelendirdi.

Radio Pakistan’daki habere göre, Türkiye’nin İslamabad Büyükelçisi Mehmet Paçacı, Şahbaz Şerif tarafından başkent İslamabad’daki Başbakanlık Ofisi’nde kabul edildi.

Şerif, Türkiye ile kardeşlik bağlarını karşılıklı güven, anlayış ve birbirlerinin milli davalarına destek açısından benzersiz olarak nitelendirerek, Ankara’nın Cammu Keşmir meselesinde İslamabad’a verdiği destekten memnuniyetini vurguladı.

Pakistan’ın Türkiye’nin temel çıkarlarına olan bağlılığını yineleyen Şerif, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eylülde İslamabad’da gerçekleştirilecek Türkiye – Pakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi 7’inci Toplantısı’nda ağırlamayı dört gözle beklediğini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

Doha’daki Hamas ofisinin kapatılacağı iddia edildi

Reuters’ın Katar hükümetinden bir yetkiliye dayandırdığı habere göre Katar, Hamas’ın siyasi ofisini kapatabilir. Katar’ın ülkenin …

Siyonist şeytanın konvoyuna saldırı

Siyonist Binyamin Netanyahu’nun konvoyuna “fiziki saldırı” girişiminde bulunduğu iddia edilen bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi. …