Marmaray'da ahlaksız reklam filmi; LGBT lobisine kim izin verdi!
lgbt lobisi marmaray da 05

Marmaray’da ahlaksız reklam filmi; LGBT lobisine kim izin verdi!

LGBT lobisi Devlet Demir Yollarına bağlı Marmaray’da çektiği, subliminal mesajlarla dolu reklam filmini servis etti! 

Ahlaksızlığı normalleştirmek ve özellikle çocuklar ile gençler arasında yaygınlaştırmak için mesaisine tam gaz devam eden LGBT lobisi, bu kez mekan olarak İstanbul’da TCDD’ye bağlı Marmaray’ı seçti. 

Filmde, Marmaray’da ulu orta flörtleşen 2 LGBT’li kızın karşısında kaşlarını çatarak duran adam, filmin kötü adamı oluyor elbette. 

Marmaray'da ahlaksız reklam filmi; LGBT lobisine kim izin verdi!

LGBT’li kızların, adamın bakışlarından rahatsız olup mahçup bir ifadeyle birbirlerinin ellerini bırakması, yanda oturan tontiş teyzemizi kızdırıyor ve kahraman teyze, ahlaksızlığı cesaretlendirme adımı olarak kızlardan birinin elini tutarak adama manalı bir bakış atıyor. 

Marmaray'da ahlaksız reklam filmi; LGBT lobisine kim izin verdi!

 

Teyzemizin cesareti sayesinde kalabalığa gelen ani bir aydınlanmayla (!) herkes sırayla birbirinin elini tutarak rezilliğe destek çıkıyor. El ele oluşan zincir, ahlaksızlığa bakışlarıyla tepki veren ve kalabalığın içinde bir anda tek başına kalan adama kadar uzanıyor. 

“Ayrımcılığa, baskıya, şiddete, nefrete karşı el ele” mesajıyla sonlanan reklam filminde, bu rezilliğe tepki verenler hedef gösteriliyor.

Bu alçaklığı normalleştirip topluma yaymak isteyen çürük zihniyet, sapkınlığın artık 7’den 70’e herkes tarafından kabul gördüğü ve hâlâ bu duruma alışamayıp tepki gösteriyorsanız, ötekileştirilip yalnız bırakılacak olan sizsiniz, mesajını vermeye çalışıyor.

Devletin resmi kurumuna bağlı Marmaray’da çekilen bu filmde utanmadan “kötü adam” sizsiniz diyor ahlaksızlar! 

Kaynak: Mira Haber