Mahmut Abbas güçleri Filistinli mücahidi acımadan katletti!

Filistin yönetimi, kendi halkını katletmeye devam ediyor, Mücahit Ahmed Ebu Al-Foul Tulkarim’de Abbas yönetimi güçlerince öldürüldü.

Filistin yönetimi güvenlik güçleri, kentte bulunan Tulkarim’deki Nur Şems Kamp Tugayı’na bağlı bir direnişçiye ateş açtı. Ağır yaralanan Ahmet Ebu Al Foul şehit oldu. 

Filistin yönetimi sözcüsü Talal Dweikat ise Tulkarim’de güvenlik güçlerinin devriyesi sırasında devriye görevlilerine doğrudan ateş açılması üzerine karşılık verildiğini iddia etti.

Yerel kaynaklar, Tulkarim’e yönelik yoğun ateş açıldığını ve bölgenin ev yapımı bombalarla hedef alındığını aktardı.

Filistin’deki Halk Direniş Komiteleri konuyla ilgili bir açıklama yaptı:

“Direniş şehidi Ahmed Ebu el-Foul’un Tulkarim’da Filistin güvenlik güçlerinin kurşunlarıyla öldürülmesi iğrenç bir suç, korkakça ve kınanacak bir eylemdir ve kırmızı çizgilerin ihlalidir. 

Batı Şeria’daki güvenlik güçlerinin vazifesi, direniş savaşçılarını öldürmek ve cani düşmanın politikalarına hizmet etmek değil, halkımızı yerleşimcilerin ve Nazi düşman askerlerinin saldırılarından korumak ve Gazze Şeridi’ndeki halkımızı desteklemektir.

Dünyanın her yerindeki özgür halkımıza, bu suça karşı gelmeye, sesimizi yüksek sesle yükseltmeye, iç cephemize ve milli birliğimize yönelik müdahalelere, bu suçun faillerinin adalet önüne çıkarılarak cezalarının alınması zorunluluğuna son vermeye çağırıyoruz.”

Şehit Mücahit Ahmed Ebu Al-Foul

Kaynak: Mira Haber 

Bir Cevap Yazın