Alçak Siyonist plan; açlık çeken çocuklara bombalı konserveler!

Soykırımcı işgal ordusu, Gazze’ye katliamın her türlüsüyle saldırmaya devam ediyor. Katiller, açlığa mahkum edilen sivil halkı, konserve gıda görünümlü bombalarla hedef alıyor.

Kirli planlarının işleyebilmesi için insanlık dışı her yolu mübah gören İsrail ordusu, Gazze’de gözünü kırpmadan sivil halkı katlediyor.

Bombardıman, kara saldırısı, keskin nişancı terörü ve uluslararası yasaklı silahların ardından açlık silahını sivillerin üzerinde acımasızca kullanan İsrail ordusu, bu yolla katliamı sinsice sürdürüyor.

İnsanlığın utanç vesikası olan Siyonistler, günlerce bir lokma ekmeğe muhtaç kalan çaresiz Gazzelilerin ulaşabileceği yerlere bomba tuzaklı konserveler bırakıyor. 

Özellikle çocuklar, yiyecek buldum sevinciyle konserveleri eline alınca, bir anda patlayan bomba ile ortalık kan gölüne dönüyor.  

Fotoğraftaki Gazzeli çocuk da bu şekilde bulduğu bir bombalı konservenin kurbanı. 

Patlamanın etkisiyle vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan zavallı çocuğun bir daha eski haline dönebilmesi, Gazze’deki kısıtlı tedavi olanakları düşünüldüğünde pek de mümkün gözükmüyor.

Gazze’de pek çok çocuk, kadın, masum sivil bu şekilde tuzaklanmış konservelerle ya ağır yaralanıyor ya da hayatını kaybediyor. 

İnsanlıktan çıkmış Siyonist canavar, önü alınmadığı takdirde Gazze halkını yok etmek için yeni katliam metotları üretmeye devam edecek gibi duruyor.

Kaynak: Mira Haber 

Öncesi Kudüs’te bıçaklı operasyon düzenleyen Türk imam şehit edildi
Sonraki Afganistan’da Şii camisine silahlı saldırı

Bir Cevap Yazın