Kudüs Erdoğan’a kırgın; biz seni seviyorduk Reis! [Videolu]

Kudüs’te, Mescid-i Aksa’nın avlusundan Erdoğan’a milyonlarca Filistinli’nin duygularına tercüman olan dokunaklı bir sitem yükseldi. 

Musa Hicazi adlı Filistinli, Mescid-i Aksa’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sitem dolu sözlerle seslendi. 

Filistin halkının Erdoğan’a olan sevgisini ve güvenini dile getirerek sözlerine başlayan Hicazi, İsrail zulmü karşısında kaderine terkedilmiş olmalarından dolayı yaşadığı hayal kırıklığını şu sözlerle ifade etti:

“Sende bu kadar toplar, komutanlar, İHA’lar, SİHA’lar varken neden sivilleri gönderiyorsun? Kimden korkuyorsun reis, Allah için biz seni seviyorduk.”

Erdoğan’ın ‘Gazze için gizlice yaptıklarımız açıktan yaptıklarımızdan daha fazla’ sözlerine gönderme yapan Hicazi’nin son sözleri izleyenleri duygulandırdı:

İnşallah biz yanlışızdır (sitemimizde), keşke senin yaptığın (somut adımlar olsa) ama görmüyoruz. 

Reis sen abisin, sen baba gibisin ama niyeti Allah biliyor. Sadıksan Allah seni muvaffak etsin, ama değilsen artık Mescid-i Aksa’nın ismini anma, ne kırmızı çizginiz, ne mavi çizginiz..”

Kaynak: Mira Haber

İlginizi Çekebilir

23 Nisan kutlamasında bu çocukların hali ne?

23 Nisan kutlamalarının bitmesiyle, Türkiye’nin her yerinde ilkokullarda yapılan gösterilerden görüntüler sosyal medya aracılığıyla yayılmaya …

Katil İsrail, Nuseyrat Kampını kana buladı

Siyonist İsrail, Gazze’nin orta kesimindeki En-Nuseyrat Mülteci Kampı ve Batı Şeria’nın kuzeyindeki Cenin kentine düzenlediği …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir