kelime-i-tevhid-01

‘Kelime-i Tevhid’ nefreti üzerinden alçak saldırıyı alkışladılar!

Filistin’e destek mitinginde elinde Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan İsmail Aydemir’in, kendini bilmez bir üniversite öğrencisi tarafından yumruklanması sonrası, İslam’ın hiçbir emaresine tahammülü olmayan bir kesim, alçak saldırıyı adeta sahiplendi

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Aydemir’in yüzünü kan revan içinde bırakan saldırgan için tek kelime etmezken, adeta saldırıyı haklı çıkaracak bir paylaşımda bulundu:

Konu Filistinli mazlumların yanında olmaksa; ben de varım. Ama kimse Filistin’in arkasına saklanıp İstanbul’un göbeğinde hilafet çağrısı yaparak Türkiye Cumhuriyeti devletini yıkmaya teşebbüs edemez!

İstanbul’un göbeğinde hilafet çağrısı yapanlar için; İçişleri Bakanlığı’nı ve bu ülkenin namuslu savcılarını göreve davet ediyorum.”

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ise, İsmail Aydemir’e yumrukla saldıran kişinin aslında ne kadar başarılı, burslu bir mühendislik fakültesi öğrencisi olduğunu, bu zamana kadar hiçbir kavgaya karışmadığını, Atatürk’e yapılan saygısızlıkların sabrını taşırdığını anlatıp saldırgana methiyeler düzdü:

“Biraz önce yumruk attığı için tutuklanan Ege Akersoy Yıldız Teknik Üniversitesi 4.sınıf elektrik elektronik mühendisliği öğrencisi imiş. Başarılı bir öğrenci olduğu için burs alıyormuş.

Ege’nin babası emekli bir subay. Biraz önce kendisi ile görüştüm. Ege’nin hayatı boyunca hiç kavga etmediğini, kavga etmeyi bilmediğini söyledi. “Ancak” dedi babası “son günlerde Türk bayrağına, Atatürk’e yapılan saygısızlıklara çok içerlemişti, çok dolmuştu. Keşke yapmasaydı.” 

Öte yandan karakoldan gelen bilgi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın karakolu aradığı doğrultusunda. Ege Akersoy tutuklandı. Ege Akersoy’a polisin yanında saldıran ile ilgili bir takibat olduğunu duymadım. Konuyu takip edeceğim. @zaferpartisi”

Şarkıcı Mustafa Sandal ise, üzerinde kelime-i tevhid, yani İslam’ın ilk şiarı olan ‘Allah’tan başka ilah yoktur, Muhammed onun Resulü’dür’ yazılı bayrak için; ‘o bez parçası’ gibi çirkin ifadelerle Aydemir’i hedef göstererek alçak saldırıya arka çıktı:

Hilafet bayrağı açmak” ciddi bir suç! Anayasal düzene karşı çıkan o vatandaş neden gözaltında değil? Üstelik polisin yanında bir kez daha açmış o bez parçasını!”

 kelime-i-tevhid-dusmanlari-01

Konuyla ilgili bir X paylaşımında bulunan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, gençlerin Kelime-i tevhidi tanımayışının sebebinin bugünkü siyasal sistem olduğunu yazdı:

Müslümanım diyen gençlerimizin bir kısmının Kelime-i Tevhid’i bilmemelerinin sorumlusu bu siyasal sistemdir. Yani devlettir. Müslüman her bir bireye İslam dininin temel prensipleri öğretilmelidir.”

Kaynak: Mira Haber

Öncesi ‘Artık ezan sesi duymuyoruz!’
Sonraki Japonya’daki depremin bilançosu

Bir Cevap Yazın