bu-iman-bizde-yok-kucuk-kiz-israil-e-boyle-meydan-okudu-01

Bu iman bizde yok, küçük kız İsrail’e böyle meydan okudu!

7 Ekim’den bu yana görmeye dahi tahammül edemediğimiz felaketleri yaşayan Filistinlilerin, her şeye rağmen isyan etmeyen halleri pek çoğumuzu hayrete düşürdü.

Bugüne kadar gören gözün görmediği kadar acıyı bizzat yaşayan bu halkın hiç de aşinası olmadığımız bu tevekkülü, ‘sanki biz başka, onlar başka dünyadan’ dedirtti bize çoğu zaman. 

Başımızı öne eğdiren bu hâlin temelindeki imanın, yaralı halde ‘elhamdulillah’ diyebilen Filistinli çocuklara da sirayet ettiğini görüp bir kez daha utandık. 

Yine Gazze’den, yerinden edilmiş, bütün dünyası yıkılmış, sevdikleri toprağa gömülmüş küçücük bir kız çocuğunun ‘ne yaparsanız yapın size boyun eğmeyeceğiz’ diyerek Siyonistlere meydan okuyuşuna şahit oluyoruz. 

Küçük kız, şehadet parmağını kaldırıp ‘Hasbunallah ve ni’mel vekil’ ile sözüne başlıyor ve Siyonistlere şöyle haykırıyor;

Netenyahu ve düşmanlarımıza sesleniyorum, Allah bize yeter, o ne güzel vekildir. Size ahlak öğreteceğiz, siz evlerimizi yıkıp bizi soğukta dışarıda bıraktınız, biz de size teslim olmadığımızı göstereceğiz. Ya zafer kazanacağız, ya da öleceğiz.

Amerika, İtalya ve yeryüzünün bütün güçleri onlarla beraberse, Allah da bizimle beraber, el Cebbar, el Melik, el Kuddus, es Selam, er Rahman olan Allah.

Evim yıkıldı ama ben geri döneceğim, bir çadır kuracağım, taştan topraktan bir çadır.. En büyük çadırı kurup üzerine Filistin bayrağı dikeceğim ve Yahudilerin karşısına dikileceğim!”

Kaynak: Mira Haber

Öncesi İşgal askerlerinden benzin istasyonu çalışanına saldırı
Sonraki İsrail: Gazze’den atılan füzeleri sıfıra düşürmek imkansız

Bir Cevap Yazın