blank

Katliamın 204. gününde yine kundaklar kefen oldu!

İsrail’in Filistinliler üzerinde yürüttüğü soykırım savaşının 204. gününde yine kundaktaki bebekleri hedef aldı!

Dünyanın şeytanlaşmış emperyal güçlerini arkasına alan İsrail, Gazze şeridinin farklı noktalarında terör saldırılarına katliamın 204. gününde de devam ediyor.

Siyonistlerin katliam planı dahilinde Refah’ta düzenlediği terör saldırısında evi bombalanan bir bebek henüz 1 yaşını bile göremeden şehit oldu. 

İşgal ordusunun Rafah’ın kuzeydoğusundaki En-Nasr Mahallesi’nde yaşayan Aşur ailesinin evine düzenlediği terör saldırısında 7 kişi şehit oldu, çocukların da aralarında olduğu çok sayıda kişi yaralandı.

blank

İşgal ordusunun Gazze Şeridi’nin orta kesiminde sivillerin yoğun olarak bulunduğu El-Bureyc Kampı’na ve Nuseyrat kampının kuzeyine aynı gün hava saldırıları düzenleyerek onlarca masum sivili katletti. 

blank

Gazze sağlık bakanlığı, enkaz altında çok sayıda kişi olduğunu ve kurtarma ekiplerinin onlara ulaşamadığını aktardı. Öte yandan Gazzeliler de enkazlardan sesler geldiğini ama İsrail’in canlı canlı molozlara gömdügü kişileri kurtarmak için ellerinden birşey gelmediğini belirtiyorlar. 

blank

İsrail’in Gazze’de çok geniş alanları moloz yığınına çeviren insanlık dışı saldırıları, binlerce Filistinlinin aylardır enkaz altında kalmasına sebep oldu.

İşgalci katiller, halihazırda kısıtlı olan sivil savunma ekipman ve araçlarını da hedef alarak enkaz altında kalan Filistinlilerin kurtarılmasını ve şehit naaşlarının çıkarılmasını engelliyor.

Kaynak: Mira Haber 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir