İçeriğe geç
13 Ekim 2026 | 2 Cemaziyelevvel 1448 Salı 07:49
Dünya

İstanbul’da korkunç köpek saldırısı!

Haber Merkezi Güncelleme: 14 Haz 2026 17:48 1 dk okuma 72 okunma
İstanbul’da korkunç köpek saldırısı!

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde sokakta bir köpeğin saldırısına uğrayan kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kanlar içinde kalan kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Barbaros Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’ndeki Adalet Sitesi’nden çıkan A.K. adlı kadın, bir iş yerinin önüne geldiği sırada bir köpeğin saldırısına uğradı

BAŞ VE BOYNUNDAN YARALANDI

Kadının çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Vatandaşlar tarafından kurtarılan ve başı ile boynundan yaralanan kadın için sağlık ve polis ekiplerine haber verildi.

 

ÖLÜM RİSKİ BULUNUYOR

Bu sırada olay yerinden geçen bir ambulans durduruldu. İlk müdahalesi sağlık görevlilerince yapılan kadın hastaneye kaldırıldı.

A.K’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis olay yerinde inceleme yaparken, köpeğin belediye ekiplerince götürüldüğü kaydedildi.

Kulübesindeki zinciri kopardığı iddia edilen köpeğin sahibinin belirlenmesine çalışıldığı bildirildi.

İstanbul'da korkunç köpek saldırısı!

“PARÇALAMIŞ KADINI”

Görgü tanıklarından biri, olay yerinden geçerken kendisinden yardım istendiğini belirterek, ”Kocaman kangal köpek parçalamış kadını. Ben taş atınca başka yöne kaçtı. Kadını yoldan geçen ambulansa verdik.” diye konuştu.

Olay yerinde bulunanlardan Bahar Demir ise bu yolu her gün kullandıklarını, işe gidip geldiklerini söyledi.

“ŞU AN PSİKOLOJİM BOZULDU”

Demir, yetkililere daha önce konuyla ilgili şikayette bulunduklarını kaydederek, ”Şu an psikolojim bozuldu. Köpek en ufak bir şeye koşuyor.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir