gazze-deki-hastaneler-mezbahaneye-donusmus-durumda-videolu-01

Gazze’de hastaneler mezbahaneye dönüşmüş durumda! [Videolu]

İşgalci İsrail güçlerinin, Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırıların 113. gününde, çoğunluğu çocuk ve kadın onlarca kişinin öldüğü ve yaralandığı bildirildi.

Dünyanın gözü önünde Siyonist İsrail masum sivilleri dur durak demeden katlediyor. Çocuk, kadın, yaşlı demeden soykırım uyguluyor.

Filistin resmi ajansı WAFA’nın haberine göre, İsrail uçakları, Gazze’nin orta kesimlerindeki Deyr el-Belah kentinde evlere düzenlediği saldırıda yaşamını yitiren ve yaralanan çok sayıda kişi Aksa Şehitleri Hastanesine nakledildi.

Hastanelere getirilen yaralıların durumu ise vahşetin boyutunu gözler önüne seriyor. Hastaneler adeta mezbahaneye dönüşmüş durumda. 

Katil İsrail 113 gündür ölüm yağdırdığı Gazze için henüz somut adım atılmış değil.

Onca İslam ülkeleri, onca STK, onca devlet yöneticileri kınama ve acil ateşkes çağrısı yapmaktan öteye ne yazık ki geçemediler.

Nerde Avrupa Birliğinin insan Hakları?
Nerde Batılı Ülkelerin dilinden düşürmediği Demokrasi, Medeniyet, Adalet, Özgürlük sloganları?
İsrail masum sivilleri, bebek ve çocukları katlederken, soykırım yaparken, Avrupa Birliği, İngiltere, Fransa, Almanya, Kanada ve büyük şeytan ABD silah ve para yardımı yapıyorlar.

Kaynak: Mira Haber 

İlginizi Çekebilir

Çürük CHP zihniyetinin İslam düşmanlığı saklı kalmıyor

“1400 senedir yapıyorsunuz bunu” CHP Ankara milletvekili Umut Akdoğan’ın, Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idam yıldönümünde …

Refah’ta aralıksız bombardıman, yine çocuklar hedefte!

İşgalci İsrail, Refah başta olmak üzere Gazze şeridinin farklı noktalarına saldırdı, onlarca kişiyi öldürdü ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir