Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /var/www/vhosts/mirahaber.com/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/post-head.php on line 73

Esad’ın kızı da zalim çıktı: “Muhaliflere yardım göndermeyin”!

Beşar Esad’ın 19 yaşındaki kızı Zein al-Assad, muhaliflerin kontrolündeki bölgelere atıfta bulunarak, “Dikkatli olun, o bölgelere yardım göndermeyin” dedi.

Türkiye merkezli büyük depremler Suriye’yi de yıktı. Şu ana kadar Esad rejimi ve muhaliflerin kontrolündeki bölgelerde toplam 2 bin 530 kişi yaşamını yitirdi, 4 bin 645 kişi de yaralandı.

MUHALİFLERİ “TERÖRİST” OLARAK LANSE ETTİ

Beşar Esad’ın 19 yaşındaki kızı Zein al-Assad, “zzzeiiinnn” kullanıcı adına sahip Instagram hesabından vicdanları yaralayan paylaşımlarda bulundu.

Muhaliflerin kontrolündeki bölgelere atıfta bulunarak, “Lütfen kime bağışta bulunduğunuza dikkat edin. İdlib’de teröristleri destekleyen gruplar var. Bu yardımlar Halep, Lazkiye ya da Hama’ya ulaşmayacak” diye yazdı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 4.17’de 7,7 öğlen ise 7,6 büyüklüğünde depremler olurken, Gaziantep’te de büyüklükleri 6,4 ile 6,5 olan iki deprem meydana geldi.

Depremler Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Adana, Elazığ dışında; Suriye, Kıbrıs adası, Irak, Mısır ve Lübnan’da hissedildi ve yıkıma yol açtı.

İlginizi Çekebilir

Teröristbaşının eşinden Öcalan hakkında akla ziyan sözler!

PYD terör örgütü elebaşı Salih Müslimin eşi Ayşe Efendi, PKK terör örgütünün kurucusu Abdullah Öcalan’ı …

Doha’da CIA ile kritik görüşme!

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William (Bill) Burns, Gazze’de ateşkes ve esir takası mutabakatı …