Erdoğan ne demişti? Bakanlık LGBT lobisinin eline düşmüş!

Bu yıl 43.’sü gerçekleşen ve sapkın LGBT propagandasını konu edinen filmlerle dolu İstanbul Film Festivali’ne, CHP’li belediyelerin yanısıra Kültür Bakanlığı’nın da destek verdiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mayıs seçimleri öncesinde, “Ak Parti olarak LGBT’nin ülkemizde savunulması ve yaygınlaştırılmasıyla sonuna kadar mücadele edeceğiz. LGBT’yi savunan hiçbir kuruma asla müsamaha göstermeyeceğiz” demişti. 

Erdoğan’ın konuşmasının devamında ‘Birilerinin bu sapkın akımların oyuncağı haline dönüşmesini üzüntüyle takip ediyoruz, Allah kimseyi bu duruma düşürmesin’ duasına rağmen Kültür Bakanlığı’nın bu sapkın akıma olan desteği tepkilere yol açtı.

17-28 Nisan tarihleri boyunca özellikle gençlere LGBT propagandasının pompalanacağı festivale, Kültür Bakanlığı’nın yanı sıra İBB, Beyoğlu ve Kadıköy belediyeleri de destek veriyor.

İstanbul Film Festivali’nin sosyal medya hesabı “Aşkın ne yaşı ne de cinsiyeti var” gibi skandal bir ifadeyi sloganlaştırdı. 

Koç ve Eczacıbaşı ailelerinin yönetiminde olan İKSV’ye bağlı İstanbul Film Festivali, X hesabından ‘LGBT’yi normalleştiren ve özendiren’ filmlerin afişlerini “Nerdesin Aşkım?” mesajıyla paylaştı.

Son yıllarda İstanbul ve pek çok şehirde ‘Büyük Aile Yürüyüşleri’ adı altında buluşan binlerce kişi, yurtdışından fonlanan LGBT lobisinin gençlere ve çocuklara sapkınlıgı dayatmasına ve Türkiye’de normalleştirme çabasına karşı tepki yürüyüşleri düzenliyor, yetkilileri ciddi adımlar atmaya çağırıyor.

Ancak görünen o ki seçim öncesi milletin nabzına göre şerbet veren merciler, önlem almak şöyle dursun etiyle kemiğiyle bu iğrenç günaha ortak oluyor. 

Kaynak: Mira Haber 

İlginizi Çekebilir

Mahmut Abbas güçleri Filistinli mücahidi acımadan katletti!

Filistin yönetimi, kendi halkını katletmeye devam ediyor, Mücahit Ahmed Ebu Al-Foul Tulkarim’de Abbas yönetimi güçlerince …

Alçak Siyonist plan; açlık çeken çocuklara bombalı konserveler!

Soykırımcı işgal ordusu, Gazze’ye katliamın her türlüsüyle saldırmaya devam ediyor. Katiller, açlığa mahkum edilen sivil …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir