IMG_20231223_201818

En iyi keskin nişancıydı, direnişin hedefi oldu!

İsrail karadan girdiği Gazze şeridinde ilerlemeye çalışırken hezimet üzerine hezimet yaşıyor. İşgalcilerin son kurbanlarından biri taburun en iyi keskin nişancısı oldu. 

Gazze’de 20 binden fazla sivili savaş uçaklarıyla acımasızca katleden işgalciler, karadan da keskin nişancılarla masum sivilleri hedef alıyor. 

İsrail’in Hamas bahanesiyle sivilleri katleden keskin nişancılarından birisi, ölüm saçmak üzere girdiği Gazze’de direnişin hedefi oldu. 

İsrail’in merkezindeki Ranana şehrinden 23 yaşındaki Moshe Avraham Bar-On, Golani tugayının 51. Taburunda görevliydi ve taburun en iyi keskin nişancısıydı. Evlilik hazırlığı içinde olan Moshe’nin Gazze’den ayrılırken alacağı yüzüğü düşündüğü söylendi. 

Bu sözler akıllara, katliam arası kadın askere evlilik teklifi yapan bir işgal askerinin yüzüğü nereden bulduğunu soran partnerine, ‘Filistinli bir kadını öldürüp parmağından çaldım’ cevabını verdiği o kan donduran anları getirdi. 

20231223_194210

İşgalci İsrail’in en seçkin askerlerinden oluşan Golani Tugayı, kara harekatında verdiği kayıpların ardından geçtiğimiz günlerde Gazze’den çekilmişti. 

Kaynak: Mira Haber

Öncesi ABD ‘Vurulmasın’ dedi! İsrail bombaladı
Sonraki Esed rejiminin Halep kırsalına saldırısında siviller hedef alındı

Bir Cevap Yazın