kudaoes-tugaylara-silaha-ma-za-indirmemizi-isteyenin-kellesini-indiririz-videolu-01

Ebu Hamza: Silahımızı indirmemizi isteyenin kellesini indiririz! [Videolu]

Gazze’de işgalci Siyonistlere karşı toprağını savunan Kudüs Tugayları sözcüsü Ebu Hamza, Müslümanlara seslendi. 

Sözcü Ebu Hamza, sözlerine Hac suresinin 38. Ayetiyle başladı. 

“Biliniz ki Allah iman edenleri korur, şu da muhakkak ki Allah hiçbir haini, hiçbir nankörü sevmez. (Hac 38)

Savunmasız halkımıza dayatılan soykırım savaşına karşı direniş mücadelemizi hâlâ sürdürüyoruz. Direnişin temel amacı ihtilal ve işgalcilerin Mescid-i Aksa’ya ve özgürlüğümüze yönelik saldırılarına, Gazze, Batı Şeria ve Kudüs’te halkımıza yönelik bariz ihlallere son vermektir. Ablukanın türlü bahanelerle artması, defalarca uyardığımız büyük patlamaya yol açtı.

Bundan sonra sözü uzatmayacağız. Hakikat apaçık ortada, tüm anlaşmaları ihlal eden Siyonist bir varlık ve zulme sessiz kalan ve düşmanlığı sonlandırmaya gücü yetmeyen adaletsiz bir toplum. Önemli değil.. Filistin halkı ve direnişi sürüyor, tüm yok etme çabalarına karşı, daha kuvvetli ve büyüyerek.

Savaş 4. ayına girerken, ilk olarak savaş süresiz olarak devam etse de düşman, direnişi ortadan kaldırma hedefine ulaşamamıştır ve ulaşamayacaktır.

İkincisi, bizden silahlarımızı indirmemizi isteyenin kellesini indiririz. Bilin ki sahada mücahitlerin yaptıkları, kaydedildn görüntülerden çok daha fazlasıdır.

Direnişin son başarısı, Han Yunus semalarında Siyonist istihbarat uçağını düşürmesidir, ki çok önemli bilgileri bu sayede ele geçirdik.

Üçüncü olarak işgal altındaki Batı Şeria’da özellikle Cenin ve Tulkarim gibi çatışma bölgelerindeki Kudüs Tugayları mücahitlerini selamlıyoruz. Onlar, işgalcileri patlayıcılarla hedef alıyor bunun sonucunda herkes hurdaya dönen araçları görüyor.

Dördüncü ve son olarak Siyonist yerleşimcileri uyarıyoruz. Onlara diyoruz ki Netenyahu’nun Gazze şeridinde yerleşme sözleri, size sadece aldanış ve vehm satmaktır. Size burada dönüş ve istikrar yoktur. Savaş, katliam ve sürgün devam ettikçe direniş gereken karşılığı verecektir inşallah.

Son olarak, sivillere yönelik soykırımın başlangıcından bu yana düşmanın başardığı tek şey, taş üstünde taş bırakmamak, ve sivilleri yok etmektir. İnsan haklarından bahseden ABD’nin mühimmatıyla yaptığı katliamdır.

Tüm bunlara rağmen Netenyahu’nun önünde alçalmış bir şekilde yenilgiyi kabullenmekten başka bir seçenek yoktur. Cihadımız devam ediyor, saldırılarınız peş peşe sürüyor. Taifetul Mansura hezimete uğramaz. Allah büyüktür, izzet ise İslam’a ve Müslümanlara aittir.”

Kaynak: Mira Haber


Mira Haber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Bir Cevap Yazın