libya basbakani ile misirli milyarder sosyal medyada tartisti 1651304148 6113
libya basbakani ile misirli milyarder sosyal medyada tartisti 1651304148 6113

Dibeybe, Mısırlı milyarder Saviris’le Twitter’da tartıştı!

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe ve Mısırlı milyarder Necib Saviris arasında sosyal medya üzerinden ilginç bir tartışma yaşandı. tartışması her iki ülkede de gündem olurken, tartışmanın nedeni ise bilinmiyor.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre Mısırlı iş insanı Saviris, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Tarih, Dibeybe’yi, makamı Libya’nın çıkarlarına tercih eden, şahsi çıkarları için ülkesinin istikrara giden yolunun önünde duran birisi olarak hatırlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

MISIR’DAKİ DARBENİN MİMARI OLARAK BİLİNİYOR

Ülkesinin siyaset sahnesinde arka planda etkili bir isim olarak bilinen iş insanı Saviris’in Dibeybe hakkında yaptığı paylaşımın ardından Libya Başbakanı Dibeybe de aynı şekilde Twitter üzerinden isim belirtmeksizin Saviris’e cevap verdi.

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe“BURASI LİBYA ÇIPLAKLAR FESTİVALİ DEĞİL”

Dibeybe, “Anlaşılan, sen adresi karıştırmışsın. Burası Libya. Aslanların ülkesi ve ahlak yurdu, çıplaklar festivali değil.” ifadelerine yer verdi.

Mısırlı iş insanı Saviris ile Libya Başbakanı Dibeybe’nin sosyal medyada tartışması her iki ülkede de gündem olurken, tartışmanın nedeni ise bilinmiyor.

Mısırlı milyarder iş adamı Naguib Sawiris

NECİB SAVİRİS’İN ISSIZ ADA ÖNERİSİ DE GÜNDEM OLMUŞTU

Dünyanın sayılı zenginlerinden Mısırlı milyarder iş adamı Naguib Sawiris Akdeniz’de yaşanan mülteci dramıyla ilgili İtalya veya Yunanistan’a ait bir adanın kendisine satılması ve bu adaya da göçmenlerin yerleştirilmesini önermişti.

İlginizi Çekebilir

İsrail’e karşı en yüksek ses kampüsten yükseliyor!

İsrail’in ABD destekli yürüttüğü soykırım savaşı, üniversite gençliğinin öfkesini taşırdı. Aylardır devam eden protestolar bir …

Aden Körfezi’nde İsrail gemisine saldırı

Husiler, 25 Nisan’da Aden Körfezi’nde bir İsrail gemisini ve İsrail’in güney kıyı şehri Eilat’taki hedefleri …