anestezi-yok-kendi-ka-za-na-n-ayaaa-na-evde-kesti-videolu-01

Bu acının adı yok, kızının ayağını anestezisiz kesti! [Videolu]

Çocuk katili İsrail’in Gazze’nin üzerine kabus gibi çöken terörü bitmek bilmiyor, zulmün dozu her geçen gün artıyor. Gazze’de bir doktor, öz kızının ayağını kendi evinde, anestezi olmadan kesmek zorunda kaldı!

Gazzeli doktor Hani Haseyso’nun Şifa Hastanesi’ne yalnızca 5 dakika uzaklıktaki evi, haftalardır işgalcilerin kuşatması altında. Doktor Hani’nin 16 yaşındaki kızı, İsrail’in terör saldırısı sonucu ayağından ciddi şekilde yaralandı ve ne yazık ki evde tedavisi mümkün olmadı. 

Doktorun, yaralı kızının hayatını ancak ayağını ampute ederek kurtarabilecek olması yaşanan acıyı katladı.

Kızını 5 dakikalık mesafede olan hastaneye götüremeyen çaresiz doktor, kendi kızının ayağını, evinde mutfak masasının üzerinde, anestezi olmadan kesmek zorunda kaldı. 

 Doktor Hani Haseyso Arap ve İslam dünyasına sitem dolu sözlerle seslendi.

“Yahudiler bizden ne istiyor, bizim suçumuz ne? Düşünebiliyor musunuz? Kendi kızımın bacağını, evde anestezi kullanmadan kesiyorum. Nerede kaldı vicdan? Nerede kaldı merhamet? Nerede kaldı insan hakları?” 

Çaresiz kalan doktorun, acı içindeki kızına sabretmeyi ve ‘Ya Allah de’ diyerek Allah’tan yardım istemeyi hatırlatması dikkat çekti. 

Kaynak: Mira Haber

İlginizi Çekebilir

Gazze eyleminde gözaltına alınan genç, ters kelepçeyle namaz kıldı

ABD’de California Üniversitesi’nde Gazze’ye destek eylemi sırasında gözaltına alınan bir Müslüman genç, ters kelepçeli halde …

23 Nisan kutlamasında bu çocukların hali ne?

23 Nisan kutlamalarının bitmesiyle, Türkiye’nin her yerinde ilkokullarda yapılan gösterilerden görüntüler sosyal medya aracılığıyla yayılmaya …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir