aydin da feci kaza karsi seride gecen tir iki araca carpti 01
aydin da feci kaza karsi seride gecen tir iki araca carpti 01

Aydın’da feci kaza! Karşı şeride geçen tır, iki araca çarptı

Aydın’ın Söke ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği tır, karşı şeride geçerek cip ve hafif ticari araca çarptı. Kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Sarıkemer Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, Söke’den Didim istikametine giden Serkan Hızlı idaresindeki tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle bariyerleri aşıp karşı şeride geçerek, Beste Ceylaner yönetimindeki cip ve Sonat Zengin idaresindeki hafif ticari araca çarptı.
Diğer araç sürücülerinin ihbarıyla kaza yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekiplerinin cip içerisinden çıkardığı Mustafa Terzioğlu’nun sağlık ekiplerince yapılan kontrollerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, sürücü Beste Ceylaner ve cipte yolcu konumunda bulunan Furkan E. ise yaralı olarak Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Karşı şeride geçen tır, iki araca çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Hafif ticari araç sürücüsü Sonat Zengin ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Terzioğlu’nun cansız bedeni olay yeri incelemesinin ardından Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Tır sürücüsü Serkan Hızlı, ifadesi alınmak üzere jandarma merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

İlginizi Çekebilir

İsrail’in enerji ortağı Zorlu’ya Bahçeşehir’de soğuk duş!

İsrail’le pek çok alanda ticari ortaklığı olan ve bu nedenle aylardır protestoların hedefi olan Zorlu …

Steinmeir Erdoğan’la görüştü; Hamas’ı suçladı, İsrail’i akladı!

Beştepe’de gerçekleşen  Erdoğan – Steinmeier zirvesi sona erdi. Görüşmenin ardından liderler ortak basın açıklaması yaptı. …