752001Image1

Ümit Özdağ’ın bol “salak”lı starbucks reklamı[Videolu]

Türk milliyetçiliğinden yahudi savunuculuğuna soyunan Zafer Partisinin Genel Başkanı Ümit Özdağ, Yahudi markası olan kahve işletmesi starbucks’ı boykot eden vicdanlı müslümanlara “salak”diyerek hakarette bulundu.

Apartman yöneticiliği yapamayacak nitelikteki Özdağ bu zihniyetle ülke yönetimine talip olmuş durumda.

Siyonislerin Gazze’de yaşattığı soykırıma karşı müslümanların Yahudi mallarını boykot etmesinin salaklık olarak nitelendirilen Özdağ, Gazze’de yaşanan vahşet hakkında tek kelime etmeyerek Samsun’da bulunan bir starbucks şubesine giderek açıklamalarda bulundu.

Daha önce Milliyetçi Hareket Partisi’nde Türk-İslam ülküsü savunucusu olarak boy gösteren Özdağ, yeni kurduğu ve ideolojisinin ne olduğunun bilinmediği Zafer Partisi’nde Türk Milliyetçiliğinden eser kalmamış ve İslam düşmanı olarak meydanlara dökülmüş durumda.

Sosyal medya üzerinde yayınlanan açıklama videosuna müslüman halktan aşırı tepki toplamış durumda. Sosyal medya üzerinden Ümit Özdağ’ın halka salak demesine tepki olarak ” Başta videodaki en büyük salak olmak üzere” diyerek starbucks’ın bir yahudi malı olduğunu açıkladılar.

 

Kaynak:MiraHaber 

Bir Cevap Yazın