netenyahu-ateakes-karaa-la-aa-nda-rehineleri-istemedi-02

Terörist başı: Baskıları püskürtüp Refah’a gireceğiz!

Savaş suçlusu Netanyahu: Uluslararası baskıyla karşı karşıyayız, bu baskıları püskürteceğim, Refah’a gireceğiz

Savaş suçlusu İsrail’in gözünü kan bürümüş Başbakanı Binyamin Netanyahu, terör saldırıları sonucu Gazzelilerin sığındığı Refah’a kara saldırısı başlatmamaları için üzerlerinde uluslararası baskı olduğunu ancak bunları “püskürteceğini ve Refah’a gireceklerini” belirtti.

Netanyahu, İsrail ordusunun Filistinlilerin sığındığı Refah’a kara saldırısı başlatmamaları için uluslararası baskıya maruz kaldıklarını belirterek, “İsrail ordusu Refah’ta savaşmaya devam etmeye hazırlanırken biz de bölgeye girmemizi ve işi tamamlamamızı engelleyen uluslararası baskıyla karşı karşıyayız. İsrail’in başbakanı olarak bu baskıları püskürteceğim, Refah’a gireceğiz” ifadelerini kullandı.

Onbinlerce Gazzeli’yi çoluk çocuk demeden katleden İsrail, uzun zamandır yaklaşık 1,5 milyon Filistinlinin sığındığı Refah’a kara saldırısı başlatacağını söylüyor.

Uluslararası kamuoyunda ise terör oluşumu İsrail’in Filistinlilerin sığındığı Refah’a kara saldırısı düzenlemesinin ağır sonuçları olacağı dile getirilerek bu adımı atmaması çağrıları yapılıyor.

İlginizi Çekebilir

İsrail’in insanlık dışı vahşeti toplu mezarlara yenisi eklendi!

Gazze’deki hükümet medya ofisi, Şifa Tıp Kompleksi içindeki üçüncü toplu mezardan 49 cesedin çıkarıldığını duyurdu …

Refah’ın doğusunda çatışmalar şiddetlendi

Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinin doğusunda İsrail güçleri ile Filistinli direniş grupları arasında şiddetli çatışmaların …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir