thumbs_b_c_197b6e7f43ca3746e227ac0c753a056f

Sudeys yine zırvaladı; tokat gibi cevap ise tazeliğini koruyor [Videolu]

Suud hükümetini tavrını onaylayarak Filistin’e Müslümanların destek olmasına karşı çıkan Kâbe imamı Sudeys’in zırvalıkları devam ederken geçtiğimiz yıllarda aynı zırvalıklara cevap veren bir Müslümanın videosu hafızalardaki yerini koruyor.

Cenevre’deki camide Cezayirli bir Müslüman tarafından protesto edilen Sudeysi’ye verilen cevap tazeliğini korurken Sudeys’in de hiç değişmediği ve ders almadığı görülüyor….

Kuran’ın gırtlaklardan aşağı inmemesine örnek teşkil eden Sudeysi Suud ailesine yakınlığı ile biliniyor. Sudeysi kızını Suud ailesine nikahlamış, o günden sonra bariz haramlara ses çıkarmamış aksine yapılan kötülük ve şerrin de arkasında durarak fitnenin bir parçası olmayı tercih etmişti…

Cezayirli Müslüman’ın hafızalardaki yerini koruyan o tepkisi

Sudeys,  camide yaptığı konuşmada “Bugün Suudi Arabistan ve ABD dünyanın iki kutbu, Allah’a hamdolsun dünyayı birlikte yönetiyorlar” demesi tepkilere neden olmuştu.

Konuşma sonrasında Cezayirli bir Müslüman Kabe imamına şunları söyledi;

“Ey sarayın alimleri! Siz ahiret gününde bu duruşunuzdan dolayı sorumlu tutulacaksınız!

Bugün bize laf söyleme! Size itaat yok! Ey Amerikan kölesi! Bizler özgürlük ve güvenliği biliyoruz. Çünkü topraklarımız özgürlük ve güvenlik topraklarıdır.

Yemen’de, Filistin’de kardeşlerimizin zulmüne neden tepki göstermiyorsunuz?

Allah; kafir bile olsa adil devlete yardım eder! Ama sizler ey tağutların ayakkabıları! Kıyamet gününe kadar lanet peşinizi bırakmayacak!” diye konuştu.

Kendisini susturmaya çalışan ve ‘fitne çıkarma’ diyen kalabalığa, “Fitne; fitneye susmaktır” diye cevap verdi.

“Hak susarsa hiç konuşmamış gibi olur!” diye sözlerini bitirdi.

Kaynak: Mira Haber 

Öncesi İsrail’in kanlı planı: “2023 Gazze Nekbe’si”
Sonraki HÜDA PAR’dan Filistin mitingi: Hamas’a selam!

Bir Cevap Yazın