blank

Şimdi Netanyahu düşünsün: “Erdoğan, Netanyahu’yu Allah’a havale etti”

Seçim çalışması kapsamında Kayseri’ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Gazze’ye de yer ayırdı. Erdoğan, Gazze kasabı Netenyahu’yu Allah’a havale etti.

Erdoğan, Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde Gazze’ye dua, Netenyahu’ya beddua etti:

“Şu mübarek günlerde Gazze’de ve dünyanın başka yerlerinde zulüm altında iftarını ve sahurunu yapmaya çalışan kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun. Netanyahu denilen malum kişiyi, Kahhar ismi şerifiyle Rabb’imize havale ediyoruz. Rabb’imiz kahru perişan eylesin.”

blank

Ramazan Bayramı’ndan önce 31 Mart’ı “milli irade bayramı” olarak görmek istediğinin altını çizen Erdoğan, şöyle konuştu:

“Netanyahu denilen malum kişiyi, Kahhar ismi şerifiyle Rabb’imize havale ediyoruz. Rabb’imiz kahru perişan eylesin. Bize düşen hem bu kardeşlerimize var gücümüzle yardımcı olmak hem de sahip olduğumuz güvenliğin, huzurun, nimetlerin kıymetini bilmektir.”

Erdoğan konuşmasını, Kayseri’de yapılan yatırım ve harcamaları sıralayarak tamamladı. 

Son dönemde Ak Parti’nin seçim mitingleri, İsrail’le her şeye rağmen devam eden ticarete karşı protestolarla gündeme geliyor.

Maddi menfaatler uğruna süregelen bu kirli ortaklığa sessiz kalmayan vicdan sahipleri, güvenlik güçlerinin tüm engelleme çabalarına rağmen cesurca seslerini yükseltip ‘İsraille ticaret Filistin’e ihanet’ diye haykırıyorlar. 

Kaynak: Mira Haber 

İlginizi Çekebilir

blank

“Köfteci Yusuf” kavurmasından çıkan, mide bulandırdı

Bursa’da Köfteci Yusuf’tan bir vatandaşın aldığı kavurmada beklenmedik bir görüntüyle karşılaşması sosyal medyada infiale yol …

blank

Taliban’ın uyuşturucu ile savaşına IŞİD saldırısı

Afganistan İçişleri Bakanlığı sözcüsü Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Afganistan’ın kuzeyinde afyon çıkarılan haşhaş bitkisinin kaldırılmasına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir