Şeriat'e küfreden Feyza Altun gözaltına alındı

Şeriat’e küfreden Feyza Altun gözaltına alındı

Feminist Avukat Feyza Altun sosyal medya hesabından İslam’ın ta kendisi demek olan Şeriat’e küfrettiği skandal paylaşımı sonrası gözaltına alındı.

Son dönemde Dilan Polat davasıyla sık sık ekranlarda görülen feminist avukat Feyza Altun, sosyal medya hesabından yaptığı küfürlü şeriat paylaşımı ile yoğun tepkilere neden oldu.

Mustafa Kemal’e yönelik en ufak bir olumsuz sözde ortalığı ayağa kaldıran bu Kemalistler, söz konusu İslamî değerler olunca sokak ağzıyla küfretmekten geri durmuyor. Feminist avukat, sosyal medyada yükselen tepkiler sonrası özür dilemek yerine ‘sözlerimin arkasındayım’ dedi.

Şeriat'e küfreden Feyza Altun gözaltına alındı

Gözaltına alındı 

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama” suçundan resen soruşturma başlattığı avukat Altun gözaltına alındı.

Sözlerine yönelik soruşturma başlatıldığını medyadan öğrendiğini belirten Feyza Altun, yaptığı skandal açıklamada, “Şeriat benim için kadın taşlayan Taliban aklıdır. Bu ülke laik bir ülkedir. Şeriat bir din olgusu değil politik rejimdir. Dolayısıyla şeriate karşıyım sözlerimin de arkasındayım” dedi.

Bir Cevap Yazın