Şam'da fanatik Şiilerin Muaviye nefreti!

Şam’da fanatik Şiilerin Muaviye nefreti!

Sapkın Şia’nın Ehli sünnet nefreti bitmedi. Şiiler, Allah Rasulu’nün vahiy katiplerinden biri olan Muaviye b. Ebi Süfyan’ın de içinde olduğu zannıyla Şam’da bulunan Babu’s Sağir mezarlığına saldırdı 

Şam’da Babu’s Sağir mezarlığında üşüşen sapkınlar, rejim unsurlarının koruması altında “Eşhedu enne aliyyen veliyullah” naraları atarak ayakkabılarıyla türbenin duvarına vurdu. Rejim güçlerinin seyrettiği çirkin olayda Şiiler, Allah Rasulu’nün sahabesine, İslam’ın halifesine hakaret ettiler. 

Muaviye’nin kabri burada değil! 

Alınan bilgiye göre, Muaviye bin Ebu Süfyan’ın kabri, olası bir saldırının önüne geçmek için Suriye Vakıflar Bakanlığı tarafından Bab’s Sağir mezarlığından çıkarılıp Şam’da başka bir yere nakledildi.

İç savaş öncesi Şamlı bir aileye ait bir aile mezarlığı da, içerisinde Yezid bin Muaviye’nin mezarı olduğu sanılarak saldırıya uğramıştı. 

Şam’a gelen Şii ziyaretçilerin çeşitli yönlendirmeler neticesinde gerçekleştirdikleri bu tarz eylemlerin önüne geçmek için, Muaviye bin Ebu Süfyan’ın mezarı Şam’da açıklanmayan bir yerde gizlenmiş ve korumaya alınmıştır.

Kaynak: Mira Haber 

Öncesi Namaz kılarken katledilen Ramazan Hoca Diyarbakır’da defnedildi [VİDEOLU]
Sonraki Müslümanları katletmek için geldi, tecavüze uğradı!

2 yorumlar

  1. Görüntüdeki yer Babusssagir mezarlığı ancak Muaviye Bin Ebu Süfyan in kabri bu mezarlıkta değil. Eski Şam in içerisinde farklı bir yerde.İc savaş öncesi farklı kişiler tarafından Şamlı bir aileye ait aile mezarlığı da Yezid Bin Muaviye ye ait diye saldırıya ugramisti. Bu saldırı da benzer bir yönlendirme neticesinde olmustur diye düşünüyorum. Şam a gelen Şii ziyaretciler bu tür propaganda daya hazirlar zaten. Muaviye Bin Ebu Süfyan in esas türbesi bu tür saldırıların olmaması için Suriye Vakıflar Bakanlığı tarafın gizlenmiş ve koruma altına alınmıştır. Haber metninizin bu konuyu araştırarak düzeltilmesini istirham ediyorum.

Bir Cevap Yazın