pakistan basbakani nin erdogan ciftine hediyesi gundem oldu 01
pakistan basbakani nin erdogan ciftine hediyesi gundem oldu 01

Şahbaz Şerif’ten Erdoğan çiftine mango hediyesi

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif’in, Erdoğan çiftine ülkesinden mango getirdiğini söylemesi ve aralarında geçen muhabbetin samimiliği gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin törenine katılan devlet başkanlarından olan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif’in, Erdoğan çifti ile yaptığı sohbet ve Pakistan’dan getirdiği hediyeler gündem oldu.

Pakistan medyası, Şerif’in hediye olarak Türkiye’ye mango götürdüğünü ve bunları Erdoğan’a teslim ettiğini belirtirken, paylaşılan video görüntülerinde, Şerif ile Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan’ın sohbeti görüldü.

Şerif, “Pakistan halkı sizin seçilmenizden dolayı çok mutlu. Davetiniz için çok teşekkür ederim, mutlu anınızı bizimle paylaştınız” dedi.

Şerif, Pakistan’dan mango getirerek hediye ettiğini söylerken, Erdoğan, “Nerede mangolar?” diye sordu.

Erdoğan çifti, mangoların eve yollandığını öğrenince, Erdoğan baş parmağını kaldırarak memnuniyetini gösterirken gülümsedi.

Şerif de Emine Erdoğan’a dönerek, “Mangoların yarısı sizin yarısı kardeşimin” dedi.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …