Ramallah’ta ‘yerleşimci’ terörü; ağılları ateşe verdiler!

İşgalci İsrail hükümetinin, kendilerine Filistinlilere karşı silahlandırarak sınırsız yetki verdiği Siyonist istilacılar, Ramallah’ın doğusundaki Barka köyünde Filistinlilere saldırdı, koyun ağıllarını ateşe verdi!

Kendilerine ‘yerleşimci’ denilen ve Filistinlilere ait ev ve arazilere çöken Siyonist istilacılar, Barka köyünde koyun ağıllarını yaktı, yangını söndürmeye gelen köylülerin de etrafını kuşattı.

Çeteleşen Siyonist istilacılar bazı köylüleri darp etti, taşlarla yaraladı.

Filistin Tıp Kompleksi’ndeki sağlık ekipleri, işgal askerlerinin ve istilacıların Barka köyüne düzenlediği saldırı sonucu gerçek mermilerle en az 6 kişinin yaralı halde hastaneye getirildiğini bildirdi. Göğsünden yaralanan ve durumu ağır olan bir Filistinli acil ameliyata alındı.

Köyün gençleri yaşananlara tepki olarak, saldırgan istilacı Yahudilerin aracını yaktı. Öfkeli gençlerle istilacı saldırganlar arasında çatışma yaşandı.

Çıkan olayların ardından köye gelen işgal askerleri, Filistinlilere göz yaşartıcı gaz bombalarla saldırdı, gazdan etkilenen köylüler zor anlar yaşadı.

İstilacı Yahudiler, Nisan ayının başında da Barka köyünde Filistinlilere ateş açmış, mülklerine zarar vermişti.

Kaynak: Mira Haber

İlginizi Çekebilir

İsrail: “Müzakere masasında Yahudi düşmanı Erdoğan da var!”

İsrailli Maliye Bakanı Smotrich, rehineleri kurtarmak için Hamas ile yürütülen müzakerelere Türkiye’nin de katıldığını iddia …

Yılan hikayesine dönen ‘İsraille ticaret’ meselesi

Ticaret Bakanlığı Gazze’de on binlerce masum canın kanı akıtıldıktan sonra, yedi ayın ardından İsrail’le bütün …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir