Özhaseki, İsrail protestosuna kızdı, ‘provokasyon’ dedi! [Videolu]

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, seçim öncesi Şanlıurfa’da temel atma törenine katıldı. Kendisini alkışlayan kalabalığın ortasında açılan ‘İsrail’le ticaret Filistin’e ihanet’ pankartı ise bakanı kızdırdı. 

Şanlıurfa’da deprem konutlarının temel atma törenine katılan Bakan Özhaseki, konuşması sırasında Gazze’yi kana bulayan işgalci İsrail’le devam eden ticaret nedeniyle protesto edildi.

Konuşması devam ederken pankart açılmasına sinirlenen Özhaseki, tepki çeken bir üslupla, toplumun ortak vicdanının sesi olan protestoyu provakasyonla suçladı, ‘insanları tahrik etmeyin’ dedi. ‘İsrail’le ticaret, Filistin’e ihanet’ pankartı, güvenlik güçleri tarafından derhal kapatıldı.

Filistin için ciğeri yanan tek lider Recep Tayyip Erdoğan’dır!

Protestoya tahammül edemeyip sert çıkan Özhaseki, İsrail’e mal götüren gemilerin durdurulmasını isteyen vatandaşları durumu istismar etmekle suçladı; “Tamam kardeşim, gördük. Siz de oturun, insanları provoke etmeyin. Şu an Filistin için ciğeri yanan dünyada bir tek lider var, o da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Siz ancak bu işi tahrik edersiniz, istismar edersiniz. Yapacağınız tek şey bu zaten”

Kaynak: Mira Haber


Mira Haber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Bir Cevap Yazın