“Neden köpeğe çocuğunu parçalamasına izin vermedin” protestosu![Videolu]

Kocaeli’de oğlunu ısıran sokak köpeğini tüfekle öldüren babaya ceza verilmedi, sözde hayvan severler çıldırdı.

Çocuğunu parçalamak üzere olan başıboş sokak köpeğini tüfekle vurarak öldüren ve yargılandığı davada ceza almayan baba Orçun M’nin evinin önünde köpek severler tarafından “neden parçalamasına izin vermedin?” protestosu düzenledi.

Yargılama sürecinde sosyal medyadan bir video paylaşıp, kendini savunan Orçun M., “Daha önceden vukuatlı olan bir köpek oğlumu ısırdığı için, benim buna tahammül göstermem mümkün değildi; ben de o köpeğin dünya ile bağlantısını kestim. Sonuçta benim önceliğim, her zaman çocuklarımın sağlığıdır; diğer insanların sağlığıdır. İnsanın sağlığının söz konusu olduğu yerde köpeklerin benim gözümde hiçbir değeri olmaz” dedi.

Orçun M. daha sonra da ‘Mike’ isimli bir köpeği kastedip, bir video daha paylaştı. Orçun M., videoda şunları anlattı:

“Şu anda Mike’ın hayatı risk altında. Eğer devletin yetkilileri ya da kendini hayvansever olarak tanıtanlardan birileri ki onların hayvansever olduğunu düşünmüyorum; bunlardan birisi gelip, Mike’ı almazsa Mike’ın hayatı tehlike altında. Ne demiştim öbür köpek için? ‘Dünya ile bağlantısını kestim.’ Mike da aynı sonu yaşayabilir. Bu Mike’ı buradan gelip, alın yoksa bu köpeğin dünyası değişecek. Bu sefer önceden uyarıyorum.”

Ceza verilmedi

Sanığın kusurlu olmadığını belirten mahkeme, eylemin zorunluluk hali içerisinde işlendiğini belirterek, Orçun M.’ye ceza verilmemesi yönünde karar verdi.

Kaynak: Mira Haber 

Öncesi Ankara’da Hanzala cemaatine IŞİD operasyonu
Sonraki Boykotla TROY karta ilgi artıyor

Bir Cevap Yazın