muhaliflerden isabetli atislar 01
muhaliflerden isabetli atislar 01

Muhaliflerden isabetli atışlar

Muhalif grupların bir araya gelerek oluşturdukları Fethul Mubin operasyon odası rejim ve destekçilerini top ve füze atışları ile hedef aldı.

Fethul Mubin operasyon odasının top ve füze atışları ile çeşitli bölgelerde Esed rejimi başta olmak üzere Rus ve İranlı teröristlerin toplanma alanlarını isabetli şekilde vurduğu bildirildi.

Fethul Mubin unsurlarının İdlib’in güneyinde konuşlu bulunan rejim milislerini hedef aldığı ve rejim saflarında çok sayıda can ve mal kaybının meydana geldiği kaydedildi.

Devam eden saldırılarda Fethul Mubin operasyon odası Lazkiye’nin kuzeyinde bulunan Kürt Dağı’nda konuşlanmış Rus milislerini hedef aldıklarını açıkladı.

Kürt Dağı’na gerçekleşen yoğun saldırılar sonucundan işgalci Rusya milislerinden ölen ve yaralananların olduğu ifade ediliyor.

İranlı teröristleri de es geçmeyen Muhalifler Haleb’in batı kısmında bulunan köylerde konuşlanmış teröristleri de isabetli atışlarla vurması sonucu ağır kayıplar verdirdiği yerel kaynaklarca aktarıldı.

Kaynak: Mira Haber

İlginizi Çekebilir

Refah’tan korkunç sahneler, nereye kadar dayanabilirler?

İsrail’in yoğunlaştırdığı terör saldırılarının ardından Refah’tan korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. Yüz binlerce sivilin son …

Ffxdd

Hizbullah Metulla’yı vurdu, 2 İsrail askeri öldü

İşgal ordusu, Hizbullah’ın Lübnan’ın güneyinden, sınırdaki Metulla’da askeri bir bölgeye dün gerçekleştirdiği dron saldırısında iki …