istanbul u kar firtinasi vurdu kente girisler kapatildi 01
istanbul u kar firtinasi vurdu kente girisler kapatildi 01

İstanbul’u kar fırtınası vurdu, kente girişler kapatıldı!

İstanbul’da kar hayatı felç etti. Arnavutköy’de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapandı, kayganlaşan yollarda çok sayıda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Ayırca Beylikdüzü – Büyükçekmece E-5 yolu da kapandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Trakya’dan İstanbul’a araç girişlerinin durdurulduğunu açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları…

Günlerdir yapılan uyarıların ardından İstanbul’da kar hayatı felç etti. Arnavutköy’de bir anda bastıran kar nedeniyle yollar kapandı, çok sayıda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Beylikdüzü’nde E-5 yolu kapanırken Vali Yerlikaya Trakya’dan İstanbul’a girişlerin durdurulduğunu açıkladı.

İSTANBUL KARA TESLİM OLDU! KAZA HABERLERİ PEŞ PEŞE GELİYOR

İstanbul’da kar hayatı olumsuz etkiledi. Uçuşların durduğu, mesailerin erkene çekildiği İstanbul’da çok sayıda kaza haberi de geldi. Yoğun kar yağışı nedeniyle yaklaşık 30 aracın karıştığı belirtilen kaza meydana geldi. Yassıören mevkiinde meydana gelen kaza nedeniyle trafik durdu.

Arnavutköy’de bir anda başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapandı. Kayganlaşan yolda çok sayıda zincirleme kaza meydana geldi. İtfaiye araçlarının ilerleyemediği için kazalara müdahale edemediği belirtiliyor.

BEYLİKDÜZÜ E-5 YOLU KAPANDI!

Öğleden sonra aniden bastıran kar ile Haramidere D-100 Karayolu’nda araçlar yolda kaldı. Beylikdüzü – Büyükçekmece E-5 yolu da kapandı.

TRAKYA’DAN İSTANBUL’A ARAÇ GİRİŞİ DURDURULDU

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Trakya’dan İstanbul’a girişlerin durdurulduğunu belirtti. Vali Yerlikaya, “Kıymetli Sürücüler, İkinci bir duyuruya kadar; #Trakya istikametinden #İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir. Trakya istikametinden yola çıkılmaması önemle rica olunur.” ifadelerini kullandı.

AVM’LER 19.30’DA KAPATILACAK

İstanbul Valisi Yerlikaya ayrıca, “Kıymetli İstanbullular, ilimizdeki yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle #AVM’ler bu akşam itibarıyla; 19.30’da kapatılacaktır. Hemşehrilerime sabır ve anlayışları için teşekkür ederim.” paylaşımında bulundu.

MERTER D-100’DE TRAFİK YOĞUNLUĞU

Öğleden sonra aniden bastıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. D-100 Merter mevkiinde Avcılar yönüne trafik yoğunluğu yaşanıyor. Metrobüs kullanan vatandaşlar yoğun kar yağışı ve kar tutan üst geçit nedeniyle güçlükle yürüyebiliyor.

ESENLER’DE DURMA NOKTASINA GELDİ

İstanbul’da yoğun kar yağışının başlamasının ardından Esenler O-3 bağlantı yolunda trafik durma noktasına geldi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yarın sabah 08:00’e kadar Esenler, Harem ve tüm cep otogarlarında çıkışların durdurulduğunu açıkladı.

KARAYOLLARI’NDAN AÇIKLAMA

Karayolları Genel Müdürlüğü’ndenyapılan açıklamada “Anadolu tarafından İstanbul yönüne ulaşım, Sakarya’dan (İzmit ve İstanbul istikametine) itibaren tüm araçlar için durdurulmuştur. Kocaeli’nden ise yalnız ağır taşıt trafiği (İstanbul yönündeki TIR trafiği) durdurulmuştur. Yalova’dan İstanbul ve İzmir istikametindeki ulaşım tüm araçlar için durdurulmuştur” denildi.

İlginizi Çekebilir

Çocuklar katil İsrail’in zulmünden kurtulamıyor!

Katil İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4’ü çocuk 7 …

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …