isid den hint zulmuyle inleyen muslumanlara uyanis cagrisi 01
isid den hint zulmuyle inleyen muslumanlara uyanis cagrisi 01

IŞİD’den Hint zulmüyle inleyen Müslümanlara “uyanış” çağrısı

IŞİD’e ait Horasan’ın Sesi dergisinde Hindistan yönetiminin Müslümanlara uyguladığı zulüm ve Müslümanların zulme tepkisiz bırakılması ele alındı

Hindistan’da son aylarda binlerce Müslümanın Golpara ve Kachar bölgelerinden tahliye edilmesi, eyaletin farklı yerlerinde Müslümanların saldırıya uğraması, evlerinin yakılması, Ayodhya’daki caminin yıkılması ve camileri Hindu tapınaklarına dönüştürme girişimlerine karşın vaizlerin Müslümanları tepkisiz bırakıp pasifleştirme tavrı “hainlik” olarak nitelendirildi. 

Müslümanlara, ayetleri çarpıtarak bu saldırılara karşı gelinmesini engelleyen ve İslam’da olmayan pasifizmi teşvik eden bu sözde din adamlarını dinlemeyip İslam düşmanı Hindulara karşı savaşmak üzere IŞİD’i destekleme çağrısı yapıldı.

IŞİD’in Hindistan’da zulme uğrayan Müslümanlara çağrısı:

Hindistan’lı Müslümanlar, özellikle de ümmetin gençleri artık uyanacak mı? Sahte din adamlarınıza olan sadakatiniz, sizi yalnızca ineklere tapanların saldırılarına aşağılayıcı bir şekilde teslim olmaya mahkum ediyor.

Soyunuzun, Ghar Wapsi* gereği aşağılamaya boyun eğip, sahte tanrılara taptığını görmek ister miydiniz? Tağuti anayasaya katıksız sevgi ve saygı duyan, sizin lideriniz olduğunu iddia edenler, size saldıranların önünde Allah’ın ayetlerini ve İslam’ın getirdiği şerefinizi satmak için orada bulunan aşağılık aptallar ve sahtekarlardır.

 Uyanın! Bunlar tağuta itaat etmeniz, onun haydutlarının elinde zillete düşmeniz için sizi pasifizme ve zulme karşı hoşgörüye teşvik ederken, Allah’ın Kitabı ve İslam Devleti liderliği sizi onların saldırılarına Allah yolunda şerefinizle cihad edip karşı koymaya ve onları püskürtmeye davet ediyor.

Size saldıranların zayıflıklarını bulun ve onları gafil avlayın, size yapılan aşağılamaların intikamını alın! Ayodhya’daki caminin yıkılmasının intikamını alın! İneğe tapanların Allah’ın evlerini kirletmelerine nasıl seyirci kalırsınız?

Hindistan’ın şeytani sapıkları, Müslümanların evlerini buldozerlerle yıkarken, siz nasıl rahat uyursunuz? Müslümanlar haksızca tutuklanırken sizin din kardeşliğiniz sizi onların intikamını almaya teşvik etmiyor mu?

Allah’a tevekkül edin ve onların merkezlerinde saldırılar gerçekleştirerek alçakların kalplerini paramparça edip korku ve endişe içinde akıllarını yitirmelerine neden olun!!!

 Allah size şöyle öğüt veriyor:

Size ne oluyor da Allah yolunda ve “Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu şehirden çıkar, bize tarafından bir sahip gönder, bize katından bir yardımcı yolla!” diyen çaresiz erkekler, kadınlar ve çocuklar uğrunda savaşmıyorsunuz? (Nisa 75)

*Ghar Wapsi; Müslüman, Hristiyan ve diğer din mensuplarını Hinduizm ve Sihizm’e dönüştürme anlayışı. 

Kaynak: Mira Haber

İlginizi Çekebilir

İsrail askerleri Kur’an’ı Kerimleri toplayıp yaktı!

Ahlaksız İsrail askerleri, Gazze’de terk edilmiş evlerden topladıkları Kuran-ı Kerimleri sokak ortasında yaktı  Hiçbir kutsala …

New York Üniversitesi artık öğrencilerin alay konusu!

Öğrenciler,  ABD üniversitelerinde ifade özgürlüğüne ve protesto hakkına karşı uygulanan yaygın baskıyla mücadele etmeye devam …