ibb den pkk li nurettin demirtas in kitapina destek 01
ibb den pkk li nurettin demirtas in kitapina destek 01

İBB’den PKK’lı Nurettin Demirtaş’ın kitabına destek

Cezaevinde tutuklu bulunan terörist Selahattin Demirtaş’ın PKK’lı kardeşi Nurettin Demirtaş’ın yeni kitabı, İBB tarafından satışa sunuldu.

Terör soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bulunan HDP’li Selahattin Demirtaş‘ın PKK’lı kardeşi Nurettin Demirtaş‘ın yeni kitabı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait İstanbul Kitapçısı‘nda satışa sunuldu.

Milletten aldığı yetkiyi yine millet için kullanması gereken İBB, vatandaşları hiçe sayıp terörist Demirtaş için adeta seferberlik başlatarak kendisini peşkeş çekti.

Onursuz terörist “Onur Borcu” yazdı

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre, terör soruşturması kapsamında “silahlı terör örgütü kurma ya da yönetme”, “terör örgütü propagandası yapmak” ve “suçu ve suçluyu övme” gibi suçlardan tutuklu olan HDP’li Selahattin Demirtaş’ın PKK terör örgütü mensubu kardeşi Nurettin Demirtaş, “Onur Borcu” isimli bir kitap çıkardı.

İBB, kendisini teröriste peşkeş çekti

Örgütün yayın organlarında sık sık boy gösteren ve 6-8 Ekim olaylarının sorumluları arasında yer alan ‘Şiar’ kod adlı terörist Demirtaş‘ın kitabı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait İstanbul Kitapçısı’nda satışa sunuldu.

İlginizi Çekebilir

Çocuklar katil İsrail’in zulmünden kurtulamıyor!

Katil İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4’ü çocuk 7 …

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …